Frka nije gotova: Arsenal sklonio Ozila i Kolašinca!

Prošlo je nekoliko nedelja od napada, a fudbalerima "tobdžija" i dalje je ozbiljno ugrožena bezbednost.

Fudbal 10.08.2019 | 14:58
Frka nije gotova: Arsenal sklonio Ozila i Kolašinca!
Iako je igrač Arsenala Sead Kolašinac golim rukama rasterao naoružane razbojnike koji su pokušali da napadnu njega i saigrača Mesuta Ozila, napadači ipak nisu tako lako odustali?

Uprkos tome što je čitava priča o napadu na poznate fudbalere dobila šaljiv ton u danima posle napada i iako je Ozil "tvitnuo" sliku i poruku "Mislim da smo u redu", FK Arsenal ipak je prinuđen na vanredne bezbednosne mere.

Njihov klub oglasio se u petak uveče saopštenjem u kojem nisu objašnjene pojedinosti, ali je najavljeno da Ozil i Kolašinac sigurno neće biti deo sastava u nedelju, u meču protiv Njukasla u gostima.

"Mesut Ozil i Sead Kolašinac neće biti u ekipi zbog dodatnih bezbednosnih incidenata koje istražuje policija. Bezbednost naših igrača i njihovih porodica je uvek apsolutni prioritet i zato smo doneli ovu odluku posle razgovora sa fudbalerima i njihovim predstavnicima", saopštio je Arsenal u večeri početka nove sezone Premijer lige.

Kada će njih dvojica opet zaigrati?

"Sarađujemo sa policijom i pružamo punu podršku igračima i njihovim porodicama. Radujemo se njihovom što bržem povratku u tim. Nećemo se dalje oglašavati i ovome", takođe je navedeno u saopštenju kluba.

Pomalo uznemirujući ton ovog saopštenja "pojačava" okolnost da ni Ozil ni Kolašinac nisu zaigrali za Arsenal od kada su pretrpeli napad, a njihovi saigrači su u međuvremenu igrali protiv Liona, poslednji pripremni meč.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar