Масакр у селу: Пронађена четири тијела у дворишту

У селу Јабуковац код Неготина догодило се четвороструко убиство, а мјештани сумњају да је злочин починио познати криминалац из Брзе Паланке који је виђан преходних дана у селу.

Србија 09.08.2019 | 19:26
Масакр у селу: Пронађена четири тијела у дворишту
Око 14 часова пронађена су четири тијела у дворишту породице К. у засеоку Вратна. Тијело Раје К. старог 72 године било је на трактору, у дворишту је био леш Драгице К. старе 83 године, као и још два за сада неидентификована тијела особа женског пола.

Мјесто на ком се догодило крвопролиће сачињено је од кућа скривених у шуми, а полиција засад не дозвољава прилазак попришту злочина.

Из ВЈТ у Неготину је потврђено да поред тијела нису нађене чауре што наводи на претпоставку да је дошло до превртања трактора на коме је нађен мртав Раја Казимировић, а крај машине његова сестра Драгица Казимировић и њихова мајка, као и комшиница која им је помагала у пољским радовима.

Међутим, не искључује се ни могућност злочина. Према другој варијанти, док се чека да увиђај започену криминалистички стручњаци из Београда, како би форензичари на основу положаја тијела процијенили ситуацију, ангажован је полциијски хиликоптер који лети у широком кругу изнад насеља. 

Криминалац хтио да купи плац од Кузмановића?

Процурила је информација да мјештани сумњају да је злочин починио познати криминалац из Брзе Паланке који је виђан преходних дана у селу. Наравно, мотив злочина било би користољубље јер су Казимировићи познати као богата породица са дебелом уштеђевином, а недвано им је нуђена велика свота новца за плац у селу, пише Курир.

Ипак, док не буде обаљен увиђај све је у сфери претпоставки и када тијела буду помјерена и види се да ли има рана или повреда нечим нанијетим, знаће се да ли је ријеч о злочину или несрећи.

Масакр и прије 12 година

Село Вратна налази се у близини Јабуковца, у којем се прије 12 година такође догодио масакр, када је Никола Радосављевић убио деветоро комшија из ловачке пушке.

Радосављевић је ловачком пушком кренуо у крвари пир, па је идући улицом од своје куће редом убијао комшије Драгињу (55) и њеног мужа Бранислава Боронгића (57), затим Срђана Баџикића (15), Бранислава Бадејевића (31), Јелицу Банковић (37), Драгана Ђорђевића (22), његовог оца Вељка (58) и бабу Марину (78), и на крају ташту Анику Чогрић (62).

 (Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Гонг

09.08.2019 17:30

Па има ли ико нормалан у тој Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познати певач

09.08.2019 20:37

Не!

Name

Глас

09.08.2019 17:43

Ста реци друго,него дивљи запад!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познати певач

09.08.2019 20:37

Или, Србија.