Masakr u selu: Pronađena četiri tijela u dvorištu

U selu Jabukovac kod Negotina dogodilo se četvorostruko ubistvo, a mještani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu.

Srbija 09.08.2019 | 19:26
Masakr u selu: Pronađena četiri tijela u dvorištu
Oko 14 časova pronađena su četiri tijela u dvorištu porodice K. u zaseoku Vratna. Tijelo Raje K. starog 72 godine bilo je na traktoru, u dvorištu je bio leš Dragice K. stare 83 godine, kao i još dva za sada neidentifikovana tijela osoba ženskog pola.

Mjesto na kom se dogodilo krvoproliće sačinjeno je od kuća skrivenih u šumi, a policija zasad ne dozvoljava prilazak poprištu zločina.

Iz VJT u Negotinu je potvrđeno da pored tijela nisu nađene čaure što navodi na pretpostavku da je došlo do prevrtanja traktora na kome je nađen mrtav Raja Kazimirović, a kraj mašine njegova sestra Dragica Kazimirović i njihova majka, kao i komšinica koja im je pomagala u poljskim radovima.

Međutim, ne isključuje se ni mogućnost zločina. Prema drugoj varijanti, dok se čeka da uviđaj započenu kriminalistički stručnjaci iz Beograda, kako bi forenzičari na osnovu položaja tijela procijenili situaciju, angažovan je polciijski hilikopter koji leti u širokom krugu iznad naselja. 

Kriminalac htio da kupi plac od Kuzmanovića?

Procurila je informacija da mještani sumnjaju da je zločin počinio poznati kriminalac iz Brze Palanke koji je viđan prehodnih dana u selu. Naravno, motiv zločina bilo bi koristoljublje jer su Kazimirovići poznati kao bogata porodica sa debelom ušteđevinom, a nedvano im je nuđena velika svota novca za plac u selu, piše Kurir.

Ipak, dok ne bude obaljen uviđaj sve je u sferi pretpostavki i kada tijela budu pomjerena i vidi se da li ima rana ili povreda nečim nanijetim, znaće se da li je riječ o zločinu ili nesreći.

Masakr i prije 12 godina

Selo Vratna nalazi se u blizini Jabukovca, u kojem se prije 12 godina takođe dogodio masakr, kada je Nikola Radosavljević ubio devetoro komšija iz lovačke puške.

Radosavljević je lovačkom puškom krenuo u krvari pir, pa je idući ulicom od svoje kuće redom ubijao komšije Draginju (55) i njenog muža Branislava Borongića (57), zatim Srđana Badžikića (15), Branislava Badejevića (31), Jelicu Banković (37), Dragana Đorđevića (22), njegovog oca Veljka (58) i babu Marinu (78), i na kraju taštu Aniku Čogrić (62).

 (Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Gong

09.08.2019 17:30

Pa ima li iko normalan u toj Srbiji.

ODGOVORITE
Name

Poznati pevač

09.08.2019 20:37

Ne!

Name

Glas

09.08.2019 17:43

Sta reci drugo,nego divlji zapad!!!

ODGOVORITE
Name

Poznati pevač

09.08.2019 20:37

Ili, Srbija.