Партизан вјерује у Николића: Уговор до 2022. године!

Параф у Хумској.  Плејмејкер Партизана отишао, али ће се вратити! Словенац само привремено раздужио црно-бијелу опрему.

Кошарка 09.08.2019 | 20:21
Партизан вјерује у Николића: Уговор до 2022. године!
Позајмица у Тревизо не значи да Паризан не рачуна на Алексеја Николића, већ супротно. Млади плејмејкер продужио је уговор са Партизаном на још годину дана, што значи да ће у Хумској остати до лета 2022. године.

Репрезентативац Словеније ће боравак у италијанском клубу искористити да уграби жељену минутажу и покаже да је у стању да поново буде важан фактор екипе Партизана у сезони 2020/2021.

КК Партизан формираће тим за сезону 2019/20 без словеначког репрезентативца Алексеја Николића (24), али то не значи да више не рачуна на њега.

Освајач Еуробаскета 2017. напустиће црно-бијеле овог љета послије године сарадње, а клуб је прије растанка осигурао његов повратак потписивањем новог уговора, до 2022. године.

Николићев сљедећи клуб биће италијански Тревизо, али ће његов дрес носити као позајмљен играч.

Клуб из Хумске потврдио је ову позајмицу објавом на свом сајту.

Овог љета било је наговјештаја да ће Николић наставити каријеру у Виртусу, код Саше Ђорђевића и Милоша Теодосића, али је клуб из Болоње у међувремену довео Стефана Марковића, чиме је постало јасно да ће Словенац ипак у другу средину.

Алексеј Николић је рођен у Постојни, а пре Партизана носио је дрес Спарса из Сарајева и Бамберга. У Хумској је од јула 2018. године, када је потписао трогодишњи уговор.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар