Partizan vjeruje u Nikolića: Ugovor do 2022. godine!

Paraf u Humskoj.  Plejmejker Partizana otišao, ali će se vratiti! Slovenac samo privremeno razdužio crno-bijelu opremu.

Košarka 09.08.2019 | 20:21
Partizan vjeruje u Nikolića: Ugovor do 2022. godine!
Pozajmica u Trevizo ne znači da Parizan ne računa na Alekseja Nikolića, već suprotno. Mladi plejmejker produžio je ugovor sa Partizanom na još godinu dana, što znači da će u Humskoj ostati do leta 2022. godine.

Reprezentativac Slovenije će boravak u italijanskom klubu iskoristiti da ugrabi željenu minutažu i pokaže da je u stanju da ponovo bude važan faktor ekipe Partizana u sezoni 2020/2021.

KK Partizan formiraće tim za sezonu 2019/20 bez slovenačkog reprezentativca Alekseja Nikolića (24), ali to ne znači da više ne računa na njega.

Osvajač Eurobasketa 2017. napustiće crno-bijele ovog ljeta poslije godine saradnje, a klub je prije rastanka osigurao njegov povratak potpisivanjem novog ugovora, do 2022. godine.

Nikolićev sljedeći klub biće italijanski Trevizo, ali će njegov dres nositi kao pozajmljen igrač.

Klub iz Humske potvrdio je ovu pozajmicu objavom na svom sajtu.

Ovog ljeta bilo je nagovještaja da će Nikolić nastaviti karijeru u Virtusu, kod Saše Đorđevića i Miloša Teodosića, ali je klub iz Bolonje u međuvremenu doveo Stefana Markovića, čime je postalo jasno da će Slovenac ipak u drugu sredinu.

Aleksej Nikolić je rođen u Postojni, a pre Partizana nosio je dres Sparsa iz Sarajeva i Bamberga. U Humskoj je od jula 2018. godine, kada je potpisao trogodišnji ugovor.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar