Додик и даље тврди: Споразум је у интересу Српске

Предсједник СНСД-а Милорад Додик истакао је да је споразум, који је у име те странке и коалиције окупљене око СНСД-а потписао са лидерима СДА и ХДЗ-а БиХ, као изборним побједницима у ФБиХ, у најбољем интересу Републике Српске и у потпуности у складу са свим раније утврђеним политикама Српске од којих је најважнија да се противи путу у НАТО.

Босна и Херцеговина 09.08.2019 | 17:03
Додик и даље тврди: Споразум је у интересу Српске
"То је прво о чему смо постигли сагласност. Нема пута у НАТО док се став Српске не промијени. Ако једног дана политичка воља у Српској буде другачија и ако буде стављена ван снаге Резолиција о војној неутралности, онда ће неко други преговарати са тих позиција. Нас у овом тренутку обавезује та Резолуција", рекао је Додик у интервјуу Срни. 

Он је додао да су се сви који су пажљиво прочитали споразум могли увјерити да је са стране Републике Српске и СНСД-а учињено све да буде формиран Савјет министара у складу са изборним резултатима и промовисаним политикама Српске. 

"Ми смо давно рекли да нисмо ти који ћемо гинути или спашавати БиХ, али сгурно нисмо ни ти на које ће неосновано пасти квалификација да ми нешто блокирамо и нешто некоме одузимамо. Прво Република Српска и њени интереси, па онда БиХ која има институције које би требало да сервисирају ентитете била је и остала наша политика", нагласио је Додик, који је и српски члан Предсједништва БиХ. 

Према његовим ријечима, ако су неки вјеровали да ће СНСД изаћи на изборе, добити подршку народа и рећи да неће да преузме одговорност и да ће је препустити неким другима, онда такви нису ништа разумјели. 

"Ми смо изашли на изборе да побиједимо катастрофалну политику уперену против Републике Српске коју су СДС и ПДП водили у Сарајеву протеклих година. Побиједили смо и сада желимо да урадимо све да нашу политику, која подразумијева да је Српска прије свега, унесемо у заједничке институције, које и јесу ту да буду сервис Републике Српске и Федерације БиХ, а не да буду институције одакле се Српска дисциплинује. То је разлика између нас и оних који нас посљедњих дана нападају", каже Додик. 

На питање да ли је очекивао таква реаговања након потписивања споразума о формирању власти на нивоу БиХ, Додик је рекао да је помало изненађен. 

"Смијешно је када чујем да је до споразума дошло изненада. Избори су одржани прије 11 мјесеци и како то може бити изненада. Прије бих рекао да је споразум дошао са непотребним закашњењем јер је свим учесницима и прије 11 мјесеци било јасно на шта Српска не може пристати и ко су побједници у Републици Српској. Јасно ми је што су челници СДС-а и ПДП-а незадовољни и не изненађују њихове реакције из којих читам само једно, а то је жал за министарским фотељама. И ништа више ту нема. Не постоји код њих брига за Републику Српску, јер им је она била пасторче посљедњих четири и по године колико сједе у Сарајеву", истакао је Додик. 

Он је додао да су СДС и ПДП прије пет година дошли по гласове у Српску, а онда их утопили у унитаристички пробосанкси концепт који је окупио те партије у одлазећем Савјету министра. 

"Да ли је ико заборавио како Шаровић с висине поручује Народној скупштини Републике Српске да му она не може говорити шта да ради. Њихови бирачи им нису дали ни тада подршку да раде против Српске. Зато су четири године касније добили око 50.000 мање гласова. Да су СДС и ПДП патриотске странке, како с времена на вријеме воле да се представе, никада не би ушли у власт у Сарајеву знајући да су поражени у Републици Српској", нагласио је Додик у интервјуу Срни. 

Коментаришући тврдње да је могао са два посланика да направи већину у Српској, Додик је рекао да су Република Српска и њена влада једно, а сасвим друго када се иде у заједничке институције. 

"Тамо никада не треба да иду они који су изборе изгубили у Српској. И сада бих требало да полемишем са онима које је народ казнио прије 11 мјесеци на изборима, а они и након тога безбрижно сједе на истим мјестима, неки примају по двије плате и нуде се по Сарајеву за нови мандат, иако су овога пута још теже поражени. Шта народ Српске може да очекује од некога ко повијене главе оде у Сарајево - полтронство и слуганство, јер их политичко Сарајево и гледа кроз број гласова које носе. Зато је важно да Републику Српску тамо увијек представљају политички побједници из Српске, јер само подршка народа даје снагу једној политичкој партији", истакао је Додик. 

Говорећи о оптужбама које долазе из опозиције да је овим споразумом пристао да БиХ иде у НАТО, Додик их је позвао да покажу члан споразума у којем то пише. 

"Нека докажу то што у очају вичу по својим медијима. Могу да покажем документе које су, да не идем даље, само у посљедње четири године потписали Мирко Шаровић и Младен Иванић, а тичу се пута БиХ у НАТО. Они су гласали за то и откуд им образ, право и политичка пристојност да ме ишта питају, а не још и лажно оптуже", каже Додик. 

Он је подсјетио да је Иванић на одласку из Предсједништва БиХ гласао за Стратегију спољне политике у којој је НАТО дефинисан један од приороитета БиХ. 

"На то сам још тада јавно упозоравао, апеловао и објашњавао. Све је било узалуд. И шта је на крају било? Иванић је то подржао, Предсједништво је то усвојило. Тај документ за који је не трепнувши Иванић гласао је сада на мом столу. Иванић ми је оставио документ који никако не могу да промијеним јер Комшић и Џферовић ни у лудилу не би гласали да НАТО буде избачен из спољноплитичке стратегије. О чему онда Иванић икоме може да држи слово. Желим да грађани Српске добро чују и разумију шта говорим. Можете ли да замислите шта ће се открити ако се уради анализа њиховог рада по министартсвима у протеклих четири и по године", рекао је Додик. 

Коментаришући тврдње да је Српска добила најмање важна министарства у Савјету министара, док је истакао да и то кажу они који четири године воде једно од тих минстарстава. 

"То је неозбиљно. Ми ћемо имати предсједавајућег Савјета мнинистара, који је по досадашњој пракси и неформални шеф дипломатије, јер на бројним форумима управо он представља БиХ. Добили смо два суштински битна министарства као што су спољна трговина и економски односи и транспорт и комунинакције. Зар неко мисли да та два ресора не могу бити од користи Српској", упитао је Додик. 

Он је рекао да је друга опција била да траже министарства која имају звучно име, а у суштини не нуде много, као што су Министарство безбједниости или Министарство одбране. 

"Кажу можеш бити и можеш се звати. Да ли да бирамо министарства која имају звучно име и никакве бенефите за Српску или она друга чији назив не носи такву привлачност, али се односи на реалан живот. Они они који знају шта су реални проблеми и кроз која министартсва се они рјешавају знају и зашто смо се борили за ова министарства. Апсолутно сам задовољан оним шта је добила Српска. Први пут поред предсјдавјућег Савјета министара имамо и три министарства. Мало ли је", истакао је Додик.

(Срна)

Коментари / 65

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

09.08.2019 15:09

Кад НАТО буде крстарио овуда,ти цес и тада блејати како то није НАТО,а ови твоји це аплаудирати..бозе које су овце ови срби

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.08.2019 15:30

НАТО већ крстари он је ту од 92

Name

Ре ре

09.08.2019 15:59

А могао је нама Баја једну анкету расписати па да мало гласамо а и његове стампарије мазну 3-4 милионцета ??

Name

ВРС

09.08.2019 16:10

Ма ти ма.,.. водис катастрофалну политику висе од деценије, сви воде издајницицку , ти и твоја секата "патриотску"!!! Мани се стављање мете на цеко људима који су сваком сегменту бољи од тебе, ти само завадјас нас напацени народ, којег си ти ЛиЦНО растјерао ,јер овдије под тојим диктатом немају перспективу!!! Па немој се правдати ,ако ниси потписао нецес имати ни мандатара, ако именујете мандатара потписао си пут према НАТОУ!!! Ако лазе коза нелазе рог... видијет це мо!!! А теби би нај боље било да се канес подијеле насег народа, да су тамо неки издајници, а само ти ниси издајник, а нај веци си сто доказујес и сада!!!

Name

ЈУНУЗ

09.08.2019 16:16

Споразум је у мом интересу. Република Српска, то сам ја! Што имплицира да је споразум интерес Републике.

Name

Камо среће

09.08.2019 17:35

Потпуно се слажем да је приступање у НАТО у интересу српске.То би забетонирало наш статус.Друга је ствар што постоје разни притисци и уцјене па радимо против себе

Name

Лаж

09.08.2019 18:20

Човјек нас, цијели свој народ сматра дебилима.

Name

САНДОКАН

09.08.2019 18:39

ЗА БАКИНАЦКОГ РУДОЊО! ПОЦЕО САМ ПИСАТИ КЊИГУ. А НАСЛОВ ГЛАСИ :"КАКО ЈЕ ГОВЕДО БАКИНАЦКО УМИСЛИО ДА ЈЕ ГЛАВНИ БАЈА" МИЛЕ -РУДОЊО БАКИНАЦКИ. ПУТИН ТЕ ЈЕ ОДАВНО ПРОВАЛИО,ЈЕР ТИ СИ ОБИЦАН СЕОСКИ ДЈИКАН.ЗАТО СЕМ ОСМЈЕХА ОД ЊЕГА НИСИ НИСТА ДРУГО МОГАО НИ ДОБИТИ. АМЕРИ КОЈИ СУ ТЕ НА ВЛАСТ ДОВЕЛИ, НИСУ РАЦУНАЛИ ДА ЦЕС ИМ СЕ ПОКУСАТИ СУПРОСТАВИТИ. ЗАТО СЕ СПРЕМИ. ОПОЗИЦИЈА ЈЕ БИЛА СВЈЕСНА СВОЈЕ ПОБЈЕДЕ НА ИЗБОРИМА,АЛИ НИСУ ХТЈЕЛИ ПРЕУЗЕТИ ВЛАСТ. А ЗНАС ЛИ ЗАСТО НИСУ? ЗАТО СТО СИ ТИ РУДОЊА ПОТПИСАО " МАП". И ЗАТО СТО ЦЕС ТИ БИТИ НАКОН ОВОГ ИЗДАЈНИК И СКЛИЗНУТ ЦЕС УПРАВО ТАМО ГДЈЕ СВА ГОВНА СКЛИЗНУ А ТО ЈЕ У КАНАЛИЗАЦИЈУ. РУДЊА ,СТВАРНО СИ ИСПАО МЕНТОЛ... ПРАВО ТЕК СЛИЈЕДИ. ДАБОГДА ДОЦЕКАО КАО СТО СУ МНОГИ ОД НАС ДОЦЕКАЛИ,А ТО ЈЕ ,ДА ОСТАНЕС БЕЗ ИГДЈЕ ИЦЕКА. ТО ТИ ТЕК СЛИЈЕДИ АМЕРИКАНЦИ НЕ ВОЛЕ КАД ИХ НЕКО ЛАЗЕ. ПИТАЈ СВОГ БИВСЕГ САВЈЕТНИКА СТА АМЕРИКАНЦИ РАДЕ СА СВОЈИМ НЕПОСЛУСНИЦИМА. ПРОСТО БАКИНАЦКИ РЕЦЕНО ,РУДОЊА ГОТОВ СИ!!!!! ХАХАХАХАХА ,,,, ТИК ТАК ТИК.

Name

модрицанин

09.08.2019 20:30

Виталан је интерес за Србе као сто је и Пељески мост.

Name

У-238-Обогаћени

09.08.2019 20:50

А Шта на све ово каже КО.ВА.Некадашњи Жестоки СДС-ко.ва-ц,Оће ли бити Подкивања., или ?????

Name

ЈЕБЕМ ТИ ТИТА

09.08.2019 15:13

Исто као што си дао Бŕчко и Јасеновачку градју све је то у интересу Српске.Човјек је постављен да уништи РС а народ глуп и вјерује човјеку којег је Олбрајтова поставила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

09.08.2019 15:33

ОН ЋЕ НАЖАЛОСТ ЗА РС БИТИ ШТО ЈЕ МЕСИЋ БИО ЗА ЈУГУ КАКО СЕ ХВАЛИО ДА ЋЕ БИТИ ГРОБАР ЗА ЈУГОСЛАВИЈУ ТО СА ОВОМ ПОЛИТИКОМ ЈЕ ИСТО ДОДИК ЗА РС.

Name

Патофна

09.08.2019 15:53

Додик у Српској, Вуцц у Србији.

Name

војо

09.08.2019 17:13

Патофна не мозес да поредис Вуцица и Додика, Вуциц је прави дрзавник, Додик је гробар српског народа и Републике Српске.

Name

21век - васкрсење

09.08.2019 15:18

једино кога се стварно боји и на кога истински несмије, а ко му смије у лице све сасути је господин Иванић , који је до сада био јако уздржан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре 21 век

09.08.2019 16:07

Једино сто је тацно у овом тексту је то да су се успјели договорити око формирања власти на бази изборне крадје и куповине папака у РС. Мозда старини Богдану Додику овакав споразум и одговара, ал свима нама који смо окусили барутне цестице и посљедице детонација НАТО пројектила и којима је неко од близих настрадао од истих, цисто сумњам. Да би ране зарасле у потпуности и остале са озиљцима који не мого да прокрваре ипак је потребно вријеме.

Name

Скептик

09.08.2019 16:24

Да паче, НАТО је ВИТАЛНИ интерес Српске.

Name

Директ

10.08.2019 22:25

Какав црни интерес Српске. НАТО нас је бомбардовао.

Name

Аноннимусс

09.08.2019 15:25

Додик и даље пиша по нама и убједјује нас да то киса пада, само писки Миле по својим овцама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шофер

09.08.2019 15:27

Овог издајника и нуле од цовјека висе не треба коментарисати. Стидим га се

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заги

09.08.2019 16:07

Брацо драга овај је пресао и Љубису Кобаса, висе вјерујем Кобасу него њему.

Name

РЕАЛНО

09.08.2019 15:29

Сам не вјерује ономе што каже, па ко још НОРМЛН да у све то ПОВЈЕРУЈЕ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фат

09.08.2019 15:41

СОТОНА

Name

Пера

09.08.2019 15:37

Манипулатор бјелосвјетски, све изврће и изокреће, он могао са два ови не могу, Радмановић молио Нато сад испаде да је Иваниц молио, боже сачувај какАв муљатор. Ссве пијачарске мхинације унио у политику. Од политике си ти лично направио кванташку пијацу

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

09.08.2019 16:48

Као и свако дијете које није кажњено за лажи које изговори већ неким чудом наградјено као што је Водја наградјен у разним октобрима. Па наравно да ће понављати оно што му доноси успјех. Па није ваљда луд да мијења тактику.

Name

Сердар

09.08.2019 15:39

Додо молим те бе сери кваке.Само прицас глупости и супље прице.Прво Нато па савјет министара јер си ти и Радмановиц потписали.Немозрс ти данас једно , сурра друго.Немозес данас реци да је млијеко бијело,а стра поново реци бије оно бијело вец црно.Зајеби ти своје глупе флоскуле.Ти си себе и своју праунуцад обезбиједио јер си све покро ста се покрасти могло од сиротиње.Дице и теби један дан крај,али це ти бити касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овцаунизу

09.08.2019 15:46

Шта је ту чудно? Сви су они убијали српску децу па и Додик. У интересу, ... Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хју

09.08.2019 15:47

"Коментаришући тврдње да је могао са два посланика да направи већину у Српској, Додик је рекао да су Република Српска и њена влада једно, а сасвим друго када се иде у заједничке институције" .... Даље нисам могао читати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗНАЊЕ

09.08.2019 15:48

На основу Додикове изјаве "То је прво о чему смо постигли сагласност. Нема пута у НАТО док се став Српске не промијени. Ако једног дана политичка воља у Српској буде другачија и ако буде стављена ван снаге Резолуција о војној неутралности, онда ће неко други преговарати са тих позиција. Нас у овом тренутку обавезује та Резолуција.", немора човјек бити много паметан па да закљући да Додик или незна шта значи ПУТ У НАТО или се игра са народом. Пут у НАТО није догађај, већ процес односно читав низ корака који воде приближавању до коначног приступа. По Комшићу и Изедбеговићи нема одлуке о мандатару Савјета министара ако се НАТО-у не достави Акциони план за ову годину. Зато Додику треба да буде јасан и одговори да ли је прихватио да се достави акциони план. Ако јесте, онда је прекршио резолуцију Народне скупштине, ако није онда очито да сав договор пада у воду. По мени овдје је и Додик и Изедбеговић купују вријеме. То се најбоље види из Додикових ријећи како ће неко други сутра преговарати о путу у НАТО. Њему је стало до тога да се формира Савјет министара да би удомио своје следбенике. Међутим, изгубио је из вида да ће у овој игри бити кључни играч Комчић који је пресједавајући Предсједништва, а не његов пријатељ Човић. Све у свему ово је само још једна неуспјела представа за народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.08.2019 16:11

А шта ако је Додик прекршио резолуцију народне скупштине? може ли одговарати,;? наравно да не може, резолуције ништа не значе, резолуција није закон, то је мишљење које никога не обавезује, уосталом тако је пресудио и уставни суд РС. Та резолуција не вриједи ништа, њен циљ је обмањивање јавности, то није први а ни последњи пут.

Name

борац

09.08.2019 15:51

НАТО је требао твој потпис а твоје противљење мозес окацити мацку о реп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јами

09.08.2019 15:51

А сто си ти навалио да се формира савјет министара кад је БИХ неодрзива ,Сарајево Теехеран дзамије аралукање сто це власт на нивоу БХ , пусти нек се распадне или ти висе на врату ови сто си им обецао фотеље у Сарајеву ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

сигуран

09.08.2019 16:00

Сигуран сам да 99 посто српске и жели у нато и еу свакако. Не видим шта се натежу и праве нас будалама. Ал то није први пут, навикли смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста висе безвласца у РС

09.08.2019 19:11

Овдје је проблем друге природе!

Name

Директ

10.08.2019 22:27

У ЕУ да.

Name

Зивио

09.08.2019 16:04

Додик...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 22:28

И дозивио робију дабогда.

Name

Дон Жујан

09.08.2019 16:04

Баја добро зна да му је бирачка база полуписмена и никакав проблем их није убиједити да је црно бијело, то је час посла. Он може радити шта хоће, мислим да је РС у великим финансијским проблемима и да Баја пристаје на све ко Шемса суљаковић само да се докопа ММФ-а, и то хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

09.08.2019 16:09

Замислите Водју као свједока ако узмемо у обзир наратив који, дал оправдан ил не важи за људе из тог краја? Знамо да постоји и да је Водја њен главни репрезент и да је нажалост, одржава живим. И сад замислите да од његовог исказа зависи живот, опстанак једне особе ил државне заједнице? Језа ме продје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе памети!

09.08.2019 16:24

СРАМ те било Додик! Ста прицас? Бакир зели да окрене Србе на Србе стара изрека!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика

09.08.2019 16:24

Па болан био сад Овако сад онако прицас.Ста је истина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурке

09.08.2019 16:43

Ћути морална наказо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сцхwарзwалд

09.08.2019 17:02

Додиг је олицење ЗЛА,сто казе то је ЛАЗ, засто,зато сто је Сотона у њему,ко би од Православних,нормалних,отисао на Велики Петак код папе,а зна се, историја,колико је папа уморио православних,кроз ратове,

Name

бисер

09.08.2019 17:16

Нато је спас за овај излудјени народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 22:30

НАТО је спас за америцку војну индустрију.

Name

Аустријанац

09.08.2019 17:23

Вец дузе вријеме немам дрзављанство БиХ али наравно нисам заборавио гдје сам одрастао. Цитам ове изјаве и коментаре па ми није јасно засто је НАТО проблем за српски народ у РС-у. Цињеница је да срби као и остали масовно одлазе у цланице НАТО-а а не у русију. Нема улагања капитала без сигурности. Док то неки схвате напустене куце у БиХ запосједнут це избјглице али тада це бити касно. Тада нико неце моци помоци па ни Русија која у осталом никада ником није помогла. Размислите о томе мозда није прекасно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 01:04

Аустријанац, па ти цовјеце зивис у земљи која није цланица НАТО савеза! :)))

Name

Логика

09.08.2019 18:03

Додик је Српска, споразум је у интересу Српске, шта ту има спорно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 01:08

Мозда 25 посто Српске, посто 100 посто Српске сигурно није, бас као сто ни његове Босње нису власници 100 посто територије БиХ вец једно 25 одсто. Додик и Босњаци имају несто заједницко. Аллах и Турци, Додик и Босњаци. Мерхаба Додик, мерхаба аскери.

Name

Политика

09.08.2019 18:16

100 % ЈЕ ДОДИК У ПРАВУ.. АЛ ЗАТО НЕЦЕ НИСТА БИТИ ОД ТОГ СПОРАЗУМА... БАКИР ИСТИ АЛИЈА...ДО ПОДНЕ ОВАКО ..ПОСЛЕ ПОДНЕ ДРУГАЦИЈЕ...САМО СЕ СТВАРА КОНФУЗИЈА У БИХ...ЗЕМЉ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ганимед

09.08.2019 18:56

Да ли је питао шта онај мали ђетић Игор мисли а порwед њега и препаметни П Ђокић и онај М Павић. Јел спремна шатра М Мирић и синови мањаче. Нека не заборави позвати ЖЦ и оног Милера да га прате док пјева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јако

09.08.2019 18:56

Овај ће нам свима овде згадити живот да ћемо на крају сами Бога молити да идемо у тај јебени нато или како год. Више од пола нас није у стању да мјесец преживе а овај и даље лупета о "високој политици" .... Мало си ти запетљао у нулама а године лете...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 22:34

Народ Српске воли НАТО колико и Додика, с тим да 90 одсто народа не подрзава улазак у НАТО, док 75 одсто народа не подрзава Додика. Не зна се ко има слабију подрску народа у РС, Додик или НАТО.

Name

Будала као и ти

09.08.2019 19:22

Мали вазал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноћна птица

09.08.2019 19:33

Нису људи џаба рекли ЛАЖЕ КО додик и стварно се то стално потврђује. Може ли ико њему вјеровати, кад стално лаже. У мом селу кад неко стално лаже, кажу лаже к'о пас, а сад имамо нову поштапалицу лаже к'о додик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зелени

09.08.2019 19:44

Учланио сам се у једину патриотску и неукаљану причу, у Зелене Српске. Два су разлога, да помогнем у БЛ да се све прелетачевић партије униште, други, да коначно зелени добију прилику и проведу свој програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА. Што би у Њемачкој, Аустрији, Холандији, па и цијелој ЕУ били паметнији и писменији од нас? Што се тиче ове Додикове приче, вјеровао бих му само онда када би наш храбри и писмени Лазаревић био мандатар умјесто Тегелтије, никако, понављам никако и никоме другом не бих вјеровао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 00:56

Додик ме подсјеца на Сојица и продају гвоздја, када Сојиц покусава да прода гвоздје. Тако и Додик покусава да ували свом народу НАТО, како неби заглавио у затвору, посто га Американци дрзе у саци. Додик ако мисли да и РС гура у НАТО, никакав проблем, нека се лијепо кандидује 2022 и нека покуса да освоји гласове народа у РС на тему подрске НАТО савезу, а до тада, нека избјегава НАТО, посто његови слудјени гласаци су против уласка РС и БиХ у НАТО-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 00:58

Камо среће, камо среце да НАТО не постоји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 01:10

Додикова издајницка политика се наставља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕ

10.08.2019 10:29

Мижда и јест да се заувијек ријешимо Руске помоћи и пријатељства! Шта ћемо са градњом цркве у БЛ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучки берберин

10.08.2019 19:29

Највећа црква у РС-ој биће та руска црква у Бањалуци. Српски народ ће је градити, од уста одвајати. А руска ће се звати.

Name

Отан

10.08.2019 12:53

А нека ми неко објасни зашто улазак БиХ у НАТО није у интересу РС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 22:40

И врапци на грани знају засто.

Name

Па!!!

10.08.2019 20:14

Па Додик и даље сматра себеРепубликом Српском.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

10.08.2019 22:43

Додик као да хоце анти-НАТО протест(е).

ОДГОВОРИТЕ