Dodik i dalje tvrdi: Sporazum je u interesu Srpske

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik istakao je da je sporazum, koji je u ime te stranke i koalicije okupljene oko SNSD-a potpisao sa liderima SDA i HDZ-a BiH, kao izbornim pobjednicima u FBiH, u najboljem interesu Republike Srpske i u potpunosti u skladu sa svim ranije utvrđenim politikama Srpske od kojih je najvažnija da se protivi putu u NATO.

Bosna i Hercegovina 09.08.2019 | 17:03
Dodik i dalje tvrdi: Sporazum je u interesu Srpske
"To je prvo o čemu smo postigli saglasnost. Nema puta u NATO dok se stav Srpske ne promijeni. Ako jednog dana politička volja u Srpskoj bude drugačija i ako bude stavljena van snage Rezolicija o vojnoj neutralnosti, onda će neko drugi pregovarati sa tih pozicija. Nas u ovom trenutku obavezuje ta Rezolucija", rekao je Dodik u intervjuu Srni. 

On je dodao da su se svi koji su pažljivo pročitali sporazum mogli uvjeriti da je sa strane Republike Srpske i SNSD-a učinjeno sve da bude formiran Savjet ministara u skladu sa izbornim rezultatima i promovisanim politikama Srpske. 

"Mi smo davno rekli da nismo ti koji ćemo ginuti ili spašavati BiH, ali sgurno nismo ni ti na koje će neosnovano pasti kvalifikacija da mi nešto blokiramo i nešto nekome oduzimamo. Prvo Republika Srpska i njeni interesi, pa onda BiH koja ima institucije koje bi trebalo da servisiraju entitete bila je i ostala naša politika", naglasio je Dodik, koji je i srpski član Predsjedništva BiH. 

Prema njegovim riječima, ako su neki vjerovali da će SNSD izaći na izbore, dobiti podršku naroda i reći da neće da preuzme odgovornost i da će je prepustiti nekim drugima, onda takvi nisu ništa razumjeli. 

"Mi smo izašli na izbore da pobijedimo katastrofalnu politiku uperenu protiv Republike Srpske koju su SDS i PDP vodili u Sarajevu proteklih godina. Pobijedili smo i sada želimo da uradimo sve da našu politiku, koja podrazumijeva da je Srpska prije svega, unesemo u zajedničke institucije, koje i jesu tu da budu servis Republike Srpske i Federacije BiH, a ne da budu institucije odakle se Srpska disciplinuje. To je razlika između nas i onih koji nas posljednjih dana napadaju", kaže Dodik. 

Na pitanje da li je očekivao takva reagovanja nakon potpisivanja sporazuma o formiranju vlasti na nivou BiH, Dodik je rekao da je pomalo iznenađen. 

"Smiješno je kada čujem da je do sporazuma došlo iznenada. Izbori su održani prije 11 mjeseci i kako to može biti iznenada. Prije bih rekao da je sporazum došao sa nepotrebnim zakašnjenjem jer je svim učesnicima i prije 11 mjeseci bilo jasno na šta Srpska ne može pristati i ko su pobjednici u Republici Srpskoj. Jasno mi je što su čelnici SDS-a i PDP-a nezadovoljni i ne iznenađuju njihove reakcije iz kojih čitam samo jedno, a to je žal za ministarskim foteljama. I ništa više tu nema. Ne postoji kod njih briga za Republiku Srpsku, jer im je ona bila pastorče posljednjih četiri i po godine koliko sjede u Sarajevu", istakao je Dodik. 

On je dodao da su SDS i PDP prije pet godina došli po glasove u Srpsku, a onda ih utopili u unitaristički probosanksi koncept koji je okupio te partije u odlazećem Savjetu ministra. 

"Da li je iko zaboravio kako Šarović s visine poručuje Narodnoj skupštini Republike Srpske da mu ona ne može govoriti šta da radi. Njihovi birači im nisu dali ni tada podršku da rade protiv Srpske. Zato su četiri godine kasnije dobili oko 50.000 manje glasova. Da su SDS i PDP patriotske stranke, kako s vremena na vrijeme vole da se predstave, nikada ne bi ušli u vlast u Sarajevu znajući da su poraženi u Republici Srpskoj", naglasio je Dodik u intervjuu Srni. 

Komentarišući tvrdnje da je mogao sa dva poslanika da napravi većinu u Srpskoj, Dodik je rekao da su Republika Srpska i njena vlada jedno, a sasvim drugo kada se ide u zajedničke institucije. 

"Tamo nikada ne treba da idu oni koji su izbore izgubili u Srpskoj. I sada bih trebalo da polemišem sa onima koje je narod kaznio prije 11 mjeseci na izborima, a oni i nakon toga bezbrižno sjede na istim mjestima, neki primaju po dvije plate i nude se po Sarajevu za novi mandat, iako su ovoga puta još teže poraženi. Šta narod Srpske može da očekuje od nekoga ko povijene glave ode u Sarajevo - poltronstvo i sluganstvo, jer ih političko Sarajevo i gleda kroz broj glasova koje nose. Zato je važno da Republiku Srpsku tamo uvijek predstavljaju politički pobjednici iz Srpske, jer samo podrška naroda daje snagu jednoj političkoj partiji", istakao je Dodik. 

Govoreći o optužbama koje dolaze iz opozicije da je ovim sporazumom pristao da BiH ide u NATO, Dodik ih je pozvao da pokažu član sporazuma u kojem to piše. 

"Neka dokažu to što u očaju viču po svojim medijima. Mogu da pokažem dokumente koje su, da ne idem dalje, samo u posljednje četiri godine potpisali Mirko Šarović i Mladen Ivanić, a tiču se puta BiH u NATO. Oni su glasali za to i otkud im obraz, pravo i politička pristojnost da me išta pitaju, a ne još i lažno optuže", kaže Dodik. 

On je podsjetio da je Ivanić na odlasku iz Predsjedništva BiH glasao za Strategiju spoljne politike u kojoj je NATO definisan jedan od prioroiteta BiH. 

"Na to sam još tada javno upozoravao, apelovao i objašnjavao. Sve je bilo uzalud. I šta je na kraju bilo? Ivanić je to podržao, Predsjedništvo je to usvojilo. Taj dokument za koji je ne trepnuvši Ivanić glasao je sada na mom stolu. Ivanić mi je ostavio dokument koji nikako ne mogu da promijenim jer Komšić i DŽferović ni u ludilu ne bi glasali da NATO bude izbačen iz spoljnoplitičke strategije. O čemu onda Ivanić ikome može da drži slovo. Želim da građani Srpske dobro čuju i razumiju šta govorim. Možete li da zamislite šta će se otkriti ako se uradi analiza njihovog rada po ministartsvima u proteklih četiri i po godine", rekao je Dodik. 

Komentarišući tvrdnje da je Srpska dobila najmanje važna ministarstva u Savjetu ministara, dok je istakao da i to kažu oni koji četiri godine vode jedno od tih minstarstava. 

"To je neozbiljno. Mi ćemo imati predsjedavajućeg Savjeta mninistara, koji je po dosadašnjoj praksi i neformalni šef diplomatije, jer na brojnim forumima upravo on predstavlja BiH. Dobili smo dva suštinski bitna ministarstva kao što su spoljna trgovina i ekonomski odnosi i transport i komuninakcije. Zar neko misli da ta dva resora ne mogu biti od koristi Srpskoj", upitao je Dodik. 

On je rekao da je druga opcija bila da traže ministarstva koja imaju zvučno ime, a u suštini ne nude mnogo, kao što su Ministarstvo bezbjedniosti ili Ministarstvo odbrane. 

"Kažu možeš biti i možeš se zvati. Da li da biramo ministarstva koja imaju zvučno ime i nikakve benefite za Srpsku ili ona druga čiji naziv ne nosi takvu privlačnost, ali se odnosi na realan život. Oni oni koji znaju šta su realni problemi i kroz koja ministartsva se oni rješavaju znaju i zašto smo se borili za ova ministarstva. Apsolutno sam zadovoljan onim šta je dobila Srpska. Prvi put pored predsjdavjućeg Savjeta ministara imamo i tri ministarstva. Malo li je", istakao je Dodik.

(Srna)

Komentari / 65

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

09.08.2019 15:09

Kad NATO bude krstario ovuda,ti ces i tada blejati kako to nije NATO,a ovi tvoji ce aplaudirati..boze koje su ovce ovi srbi

ODGOVORITE
Name

Re

09.08.2019 15:30

NATO već krstari on je tu od 92

Name

Re re

09.08.2019 15:59

A mogao je nama Baja jednu anketu raspisati pa da malo glasamo a i njegove stamparije maznu 3-4 milionceta ??

Name

VRS

09.08.2019 16:10

Ma ti ma.,.. vodis katastrofalnu politiku vise od decenije, svi vode izdajnicicku , ti i tvoja sekata "patriotsku"!!! Mani se stavljanje mete na ceko ljudima koji su svakom segmentu bolji od tebe, ti samo zavadjas nas napaceni narod, kojeg si ti LiCNO rastjerao ,jer ovdije pod tojim diktatom nemaju perspektivu!!! Pa nemoj se pravdati ,ako nisi potpisao neces imati ni mandatara, ako imenujete mandatara potpisao si put prema NATOU!!! Ako laze koza nelaze rog... vidijet ce mo!!! A tebi bi naj bolje bilo da se kanes podijele naseg naroda, da su tamo neki izdajnici, a samo ti nisi izdajnik, a naj veci si sto dokazujes i sada!!!

Name

JUNUZ

09.08.2019 16:16

Sporazum je u mom interesu. Republika Srpska, to sam ja! Što implicira da je sporazum interes Republike.

Name

Kamo sreće

09.08.2019 17:35

Potpuno se slažem da je pristupanje u NATO u interesu srpske.To bi zabetoniralo naš status.Druga je stvar što postoje razni pritisci i ucjene pa radimo protiv sebe

Name

Laž

09.08.2019 18:20

Čovjek nas, cijeli svoj narod smatra debilima.

Name

SANDOKAN

09.08.2019 18:39

ZA BAKINACKOG RUDONJO! POCEO SAM PISATI KNJIGU. A NASLOV GLASI :"KAKO JE GOVEDO BAKINACKO UMISLIO DA JE GLAVNI BAJA" MILE -RUDONJO BAKINACKI. PUTIN TE JE ODAVNO PROVALIO,JER TI SI OBICAN SEOSKI DJIKAN.ZATO SEM OSMJEHA OD NJEGA NISI NISTA DRUGO MOGAO NI DOBITI. AMERI KOJI SU TE NA VLAST DOVELI, NISU RACUNALI DA CES IM SE POKUSATI SUPROSTAVITI. ZATO SE SPREMI. OPOZICIJA JE BILA SVJESNA SVOJE POBJEDE NA IZBORIMA,ALI NISU HTJELI PREUZETI VLAST. A ZNAS LI ZASTO NISU? ZATO STO SI TI RUDONJA POTPISAO " MAP". I ZATO STO CES TI BITI NAKON OVOG IZDAJNIK I SKLIZNUT CES UPRAVO TAMO GDJE SVA GOVNA SKLIZNU A TO JE U KANALIZACIJU. RUDNJA ,STVARNO SI ISPAO MENTOL... PRAVO TEK SLIJEDI. DABOGDA DOCEKAO KAO STO SU MNOGI OD NAS DOCEKALI,A TO JE ,DA OSTANES BEZ IGDJE ICEKA. TO TI TEK SLIJEDI AMERIKANCI NE VOLE KAD IH NEKO LAZE. PITAJ SVOG BIVSEG SAVJETNIKA STA AMERIKANCI RADE SA SVOJIM NEPOSLUSNICIMA. PROSTO BAKINACKI RECENO ,RUDONJA GOTOV SI!!!!! HAHAHAHAHA ,,,, TIK TAK TIK.

Name

modricanin

09.08.2019 20:30

Vitalan je interes za Srbe kao sto je i Peljeski most.

Name

U-238-Obogaćeni

09.08.2019 20:50

A Šta na sve ovo kaže KO.VA.Nekadašnji Žestoki SDS-ko.va-c,Oće li biti Podkivanja., ili ?????

Name

JEBEM TI TITA

09.08.2019 15:13

Isto kao što si dao Bŕčko i Jasenovačku gradju sve je to u interesu Srpske.Čovjek je postavljen da uništi RS a narod glup i vjeruje čovjeku kojeg je Olbrajtova postavila.

ODGOVORITE
Name

Dok Holidej

09.08.2019 15:33

ON ĆE NAŽALOST ZA RS BITI ŠTO JE MESIĆ BIO ZA JUGU KAKO SE HVALIO DA ĆE BITI GROBAR ZA JUGOSLAVIJU TO SA OVOM POLITIKOM JE ISTO DODIK ZA RS.

Name

Patofna

09.08.2019 15:53

Dodik u Srpskoj, Vucc u Srbiji.

Name

vojo

09.08.2019 17:13

Patofna ne mozes da poredis Vucica i Dodika, Vucic je pravi drzavnik, Dodik je grobar srpskog naroda i Republike Srpske.

Name

21vek - vaskrsenje

09.08.2019 15:18

jedino koga se stvarno boji i na koga istinski nesmije, a ko mu smije u lice sve sasuti je gospodin Ivanić , koji je do sada bio jako uzdržan.

ODGOVORITE
Name

re 21 vek

09.08.2019 16:07

Jedino sto je tacno u ovom tekstu je to da su se uspjeli dogovoriti oko formiranja vlasti na bazi izborne kradje i kupovine papaka u RS. Mozda starini Bogdanu Dodiku ovakav sporazum i odgovara, al svima nama koji smo okusili barutne cestice i posljedice detonacija NATO projektila i kojima je neko od blizih nastradao od istih, cisto sumnjam. Da bi rane zarasle u potpunosti i ostale sa oziljcima koji ne mogo da prokrvare ipak je potrebno vrijeme.

Name

Skeptik

09.08.2019 16:24

Da pače, NATO je VITALNI interes Srpske.

Name

Direkt

10.08.2019 22:25

Kakav crni interes Srpske. NATO nas je bombardovao.

Name

Anonnimuss

09.08.2019 15:25

Dodik i dalje piša po nama i ubjedjuje nas da to kisa pada, samo piski Mile po svojim ovcama.

ODGOVORITE
Name

Šofer

09.08.2019 15:27

Ovog izdajnika i nule od covjeka vise ne treba komentarisati. Stidim ga se

ODGOVORITE
Name

Zagi

09.08.2019 16:07

Braco draga ovaj je presao i Ljubisu Kobasa, vise vjerujem Kobasu nego njemu.

Name

REALNO

09.08.2019 15:29

Sam ne vjeruje onome što kaže, pa ko još NORMLN da u sve to POVJERUJE!?

ODGOVORITE
Name

Fat

09.08.2019 15:41

SOTONA

Name

Pera

09.08.2019 15:37

Manipulator bjelosvjetski, sve izvrće i izokreće, on mogao sa dva ovi ne mogu, Radmanović molio Nato sad ispade da je Ivanic molio, bože sačuvaj kakAv muljator. Ssve pijačarske mhinacije unio u politiku. Od politike si ti lično napravio kvantašku pijacu

ODGOVORITE
Name

dusanculi

09.08.2019 16:48

Kao i svako dijete koje nije kažnjeno za laži koje izgovori već nekim čudom nagradjeno kao što je Vodja nagradjen u raznim oktobrima. Pa naravno da će ponavljati ono što mu donosi uspjeh. Pa nije valjda lud da mijenja taktiku.

Name

Serdar

09.08.2019 15:39

Dodo molim te be seri kvake.Samo pricas gluposti i suplje price.Prvo Nato pa savjet ministara jer si ti i Radmanovic potpisali.Nemozrs ti danas jedno , surra drugo.Nemozes danas reci da je mlijeko bijelo,a stra ponovo reci bije ono bijelo vec crno.Zajebi ti svoje glupe floskule.Ti si sebe i svoju praunucad obezbijedio jer si sve pokro sta se pokrasti moglo od sirotinje.Dice i tebi jedan dan kraj,ali ce ti biti kasno.

ODGOVORITE
Name

Ovcaunizu

09.08.2019 15:46

Šta je tu čudno? Svi su oni ubijali srpsku decu pa i Dodik. U interesu, ... Srpske!

ODGOVORITE
Name

Hju

09.08.2019 15:47

"Komentarišući tvrdnje da je mogao sa dva poslanika da napravi većinu u Srpskoj, Dodik je rekao da su Republika Srpska i njena vlada jedno, a sasvim drugo kada se ide u zajedničke institucije" .... Dalje nisam mogao čitati.

ODGOVORITE
Name

ZNANJE

09.08.2019 15:48

Na osnovu Dodikove izjave "To je prvo o čemu smo postigli saglasnost. Nema puta u NATO dok se stav Srpske ne promijeni. Ako jednog dana politička volja u Srpskoj bude drugačija i ako bude stavljena van snage Rezolucija o vojnoj neutralnosti, onda će neko drugi pregovarati sa tih pozicija. Nas u ovom trenutku obavezuje ta Rezolucija.", nemora čovjek biti mnogo pametan pa da zakljući da Dodik ili nezna šta znači PUT U NATO ili se igra sa narodom. Put u NATO nije događaj, već proces odnosno čitav niz koraka koji vode približavanju do konačnog pristupa. Po Komšiću i Izedbegovići nema odluke o mandataru Savjeta ministara ako se NATO-u ne dostavi Akcioni plan za ovu godinu. Zato Dodiku treba da bude jasan i odgovori da li je prihvatio da se dostavi akcioni plan. Ako jeste, onda je prekršio rezoluciju Narodne skupštine, ako nije onda očito da sav dogovor pada u vodu. Po meni ovdje je i Dodik i Izedbegović kupuju vrijeme. To se najbolje vidi iz Dodikovih rijeći kako će neko drugi sutra pregovarati o putu u NATO. Njemu je stalo do toga da se formira Savjet ministara da bi udomio svoje sledbenike. Međutim, izgubio je iz vida da će u ovoj igri biti ključni igrač Komčić koji je presjedavajući Predsjedništva, a ne njegov prijatelj Čović. Sve u svemu ovo je samo još jedna neuspjela predstava za narod.

ODGOVORITE
Name

re

09.08.2019 16:11

A šta ako je Dodik prekršio rezoluciju narodne skupštine? može li odgovarati,;? naravno da ne može, rezolucije ništa ne znače, rezolucija nije zakon, to je mišljenje koje nikoga ne obavezuje, uostalom tako je presudio i ustavni sud RS. Ta rezolucija ne vrijedi ništa, njen cilj je obmanjivanje javnosti, to nije prvi a ni poslednji put.

Name

borac

09.08.2019 15:51

NATO je trebao tvoj potpis a tvoje protivljenje mozes okaciti macku o rep.

ODGOVORITE
Name

Jami

09.08.2019 15:51

A sto si ti navalio da se formira savjet ministara kad je BIH neodrziva ,Sarajevo Teeheran dzamije aralukanje sto ce vlast na nivou BH , pusti nek se raspadne ili ti vise na vratu ovi sto si im obecao fotelje u Sarajevu ???

ODGOVORITE
Name

siguran

09.08.2019 16:00

Siguran sam da 99 posto srpske i želi u nato i eu svakako. Ne vidim šta se natežu i prave nas budalama. Al to nije prvi put, navikli smo.

ODGOVORITE
Name

Dosta vise bezvlasca u RS

09.08.2019 19:11

Ovdje je problem druge prirode!

Name

Direkt

10.08.2019 22:27

U EU da.

Name

Zivio

09.08.2019 16:04

Dodik...

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 22:28

I dozivio robiju dabogda.

Name

Don Žujan

09.08.2019 16:04

Baja dobro zna da mu je biračka baza polupismena i nikakav problem ih nije ubijediti da je crno bijelo, to je čas posla. On može raditi šta hoće, mislim da je RS u velikim finansijskim problemima i da Baja pristaje na sve ko Šemsa suljaković samo da se dokopa MMF-a, i to hitno.

ODGOVORITE
Name

dusanculi

09.08.2019 16:09

Zamislite Vodju kao svjedoka ako uzmemo u obzir narativ koji, dal opravdan il ne važi za ljude iz tog kraja? Znamo da postoji i da je Vodja njen glavni reprezent i da je nažalost, održava živim. I sad zamislite da od njegovog iskaza zavisi život, opstanak jedne osobe il državne zajednice? Jeza me prodje!

ODGOVORITE
Name

Boze pameti!

09.08.2019 16:24

SRAM te bilo Dodik! Sta pricas? Bakir zeli da okrene Srbe na Srbe stara izreka!!!!

ODGOVORITE
Name

Zika

09.08.2019 16:24

Pa bolan bio sad Ovako sad onako pricas.Sta je istina

ODGOVORITE
Name

Burke

09.08.2019 16:43

Ćuti moralna nakazo!

ODGOVORITE
Name

Schwarzwald

09.08.2019 17:02

Dodig je olicenje ZLA,sto kaze to je LAZ, zasto,zato sto je Sotona u njemu,ko bi od Pravoslavnih,normalnih,otisao na Veliki Petak kod pape,a zna se, istorija,koliko je papa umorio pravoslavnih,kroz ratove,

Name

biser

09.08.2019 17:16

Nato je spas za ovaj izludjeni narod

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 22:30

NATO je spas za americku vojnu industriju.

Name

Austrijanac

09.08.2019 17:23

Vec duze vrijeme nemam drzavljanstvo BiH ali naravno nisam zaboravio gdje sam odrastao. Citam ove izjave i komentare pa mi nije jasno zasto je NATO problem za srpski narod u RS-u. Cinjenica je da srbi kao i ostali masovno odlaze u clanice NATO-a a ne u rusiju. Nema ulaganja kapitala bez sigurnosti. Dok to neki shvate napustene kuce u BiH zaposjednut ce izbjglice ali tada ce biti kasno. Tada niko nece moci pomoci pa ni Rusija koja u ostalom nikada nikom nije pomogla. Razmislite o tome mozda nije prekasno

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 01:04

Austrijanac, pa ti covjece zivis u zemlji koja nije clanica NATO saveza! :)))

Name

Logika

09.08.2019 18:03

Dodik je Srpska, sporazum je u interesu Srpske, šta tu ima sporno?

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 01:08

Mozda 25 posto Srpske, posto 100 posto Srpske sigurno nije, bas kao sto ni njegove Bosnje nisu vlasnici 100 posto teritorije BiH vec jedno 25 odsto. Dodik i Bosnjaci imaju nesto zajednicko. Allah i Turci, Dodik i Bosnjaci. Merhaba Dodik, merhaba askeri.

Name

Politika

09.08.2019 18:16

100 % JE DODIK U PRAVU.. AL ZATO NECE NISTA BITI OD TOG SPORAZUMA... BAKIR ISTI ALIJA...DO PODNE OVAKO ..POSLE PODNE DRUGACIJE...SAMO SE STVARA KONFUZIJA U BIH...ZEMLJ

ODGOVORITE
Name

Ganimed

09.08.2019 18:56

Da li je pitao šta onaj mali đetić Igor misli a porwed njega i prepametni P Đokić i onaj M Pavić. Jel spremna šatra M Mirić i sinovi manjače. Neka ne zaboravi pozvati ŽC i onog Milera da ga prate dok pjeva.

ODGOVORITE
Name

Jako

09.08.2019 18:56

Ovaj će nam svima ovde zgaditi život da ćemo na kraju sami Boga moliti da idemo u taj jebeni nato ili kako god. Više od pola nas nije u stanju da mjesec prežive a ovaj i dalje lupeta o "visokoj politici" .... Malo si ti zapetljao u nulama a godine lete...

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 22:34

Narod Srpske voli NATO koliko i Dodika, s tim da 90 odsto naroda ne podrzava ulazak u NATO, dok 75 odsto naroda ne podrzava Dodika. Ne zna se ko ima slabiju podrsku naroda u RS, Dodik ili NATO.

Name

Budala kao i ti

09.08.2019 19:22

Mali vazal.

ODGOVORITE
Name

Noćna ptica

09.08.2019 19:33

Nisu ljudi džaba rekli LAŽE KO dodik i stvarno se to stalno potvrđuje. Može li iko njemu vjerovati, kad stalno laže. U mom selu kad neko stalno laže, kažu laže k'o pas, a sad imamo novu poštapalicu laže k'o dodik.

ODGOVORITE
Name

zeleni

09.08.2019 19:44

Učlanio sam se u jedinu patriotsku i neukaljanu priču, u Zelene Srpske. Dva su razloga, da pomognem u BL da se sve preletačević partije unište, drugi, da konačno zeleni dobiju priliku i provedu svoj program ZELENOG ODRŽIVOG RAZVOJA. Što bi u Njemačkoj, Austriji, Holandiji, pa i cijeloj EU bili pametniji i pismeniji od nas? Što se tiče ove Dodikove priče, vjerovao bih mu samo onda kada bi naš hrabri i pismeni Lazarević bio mandatar umjesto Tegeltije, nikako, ponavljam nikako i nikome drugom ne bih vjerovao.

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 00:56

Dodik me podsjeca na Sojica i prodaju gvozdja, kada Sojic pokusava da proda gvozdje. Tako i Dodik pokusava da uvali svom narodu NATO, kako nebi zaglavio u zatvoru, posto ga Amerikanci drze u saci. Dodik ako misli da i RS gura u NATO, nikakav problem, neka se lijepo kandiduje 2022 i neka pokusa da osvoji glasove naroda u RS na temu podrske NATO savezu, a do tada, neka izbjegava NATO, posto njegovi sludjeni glasaci su protiv ulaska RS i BiH u NATO-u.

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 00:58

Kamo sreće, kamo srece da NATO ne postoji.

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 01:10

Dodikova izdajnicka politika se nastavlja.

ODGOVORITE
Name

MILE

10.08.2019 10:29

Mižda i jest da se zauvijek riješimo Ruske pomoći i prijateljstva! Šta ćemo sa gradnjom crkve u BL?

ODGOVORITE
Name

Banjalučki berberin

10.08.2019 19:29

Najveća crkva u RS-oj biće ta ruska crkva u Banjaluci. Srpski narod će je graditi, od usta odvajati. A ruska će se zvati.

Name

Otan

10.08.2019 12:53

A neka mi neko objasni zašto ulazak BiH u NATO nije u interesu RS?

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 22:40

I vrapci na grani znaju zasto.

Name

Pa!!!

10.08.2019 20:14

Pa Dodik i dalje smatra sebeRepublikom Srpskom.

ODGOVORITE
Name

Direkt

10.08.2019 22:43

Dodik kao da hoce anti-NATO protest(e).

ODGOVORITE