Некад на терену Хумске, а сад заједно и на клупи!

Алберт Нађ у Партизановом стручном штабу! Добро познато лице, али у новој улози.  Партизанов тренер Саво Милошевић довео у стручни штаб свог некадашњег саиграча из редова црно-бијелих и репрезентације.

Фудбал 09.08.2019 | 21:18
Некад на терену Хумске, а сад заједно и на клупи!
Саво Милошевић и Алберт Нађ заједно су деведесетих година ушли у први тим Партизана, успјешно крчили пут ка јаким лигама и репрезентацији и зато често били саиграчи у различитим дресовима.

Од ове недјеље, њих двојица опет су заједно!

ФК Партизан саопштио је да је Милошевић довео Нађа у свој стручни штаб, па ће некадашњи првотимац, координатор и директор клуба из Хумске од овог петка постати помоћни тренер.

И један и други се одлично познају и сигурно детаљно знају како обојица схватају фудбал. Такође, као велики играчи Партизанове историје свјесни су тежине црно-бијелог дреса и грба и зато ће Милошевићево појачање стручног штаба сигурно донијети добру енергију, током одличног почетка сезоне у Хумској.



Добро познато лице после петогодишњег изгнанства поново у Хумској. Алберт Нађ се вратио у Партизан, али сада у сасвим другачијој улози од оне са којом смо га повезивали последњи пут кад је био у црно-белом табору.

Некада ререзентативни везиста је наиме уврштен у стручни штаб Сава Милошевића коме ће асистирати наредном периоду. Први помоћник ће наравно остати Милан Ђуричић, а тек да подсетимо да су ту и Ненад Цветковић и Страхиња Пандуровић, те тренер голмана Немања Јовшић и кондициони Марко Стојановић.

Сада и Нађ, који је по завршетку играчке каријере углавном у Хумској био распоређен на другим задацима. Функције је мењао, али му је задужење углавном било исто, пошто је од 2009. до 2014. са мањим или већим овлашћењима био задужен за довођење појачања и продају играча. Након што му је истекао уговор са црно-белима пробао је чак и да се кандидује за место председника, али није прошао.

Потом је био и спортски директор ИМ Раковице, крај Топчидерке је и почео тренерску каријеру, мада се углавном држао ван јавности и медија, бар када је фудбал у питању. И ево сада велики повратак Алберта Нађа у Хумску.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар