Nekad na terenu Humske, a sad zajedno i na klupi!

Albert Nađ u Partizanovom stručnom štabu! Dobro poznato lice, ali u novoj ulozi.  Partizanov trener Savo Milošević doveo u stručni štab svog nekadašnjeg saigrača iz redova crno-bijelih i reprezentacije.

Fudbal 09.08.2019 | 21:18
Nekad na terenu Humske, a sad zajedno i na klupi!
Savo Milošević i Albert Nađ zajedno su devedesetih godina ušli u prvi tim Partizana, uspješno krčili put ka jakim ligama i reprezentaciji i zato često bili saigrači u različitim dresovima.

Od ove nedjelje, njih dvojica opet su zajedno!

FK Partizan saopštio je da je Milošević doveo Nađa u svoj stručni štab, pa će nekadašnji prvotimac, koordinator i direktor kluba iz Humske od ovog petka postati pomoćni trener.

I jedan i drugi se odlično poznaju i sigurno detaljno znaju kako obojica shvataju fudbal. Takođe, kao veliki igrači Partizanove istorije svjesni su težine crno-bijelog dresa i grba i zato će Miloševićevo pojačanje stručnog štaba sigurno donijeti dobru energiju, tokom odličnog početka sezone u Humskoj.Dobro poznato lice posle petogodišnjeg izgnanstva ponovo u Humskoj. Albert Nađ se vratio u Partizan, ali sada u sasvim drugačijoj ulozi od one sa kojom smo ga povezivali poslednji put kad je bio u crno-belom taboru.

Nekada rerezentativni vezista je naime uvršten u stručni štab Sava Miloševića kome će asistirati narednom periodu. Prvi pomoćnik će naravno ostati Milan Đuričić, a tek da podsetimo da su tu i Nenad Cvetković i Strahinja Pandurović, te trener golmana Nemanja Jovšić i kondicioni Marko Stojanović.

Sada i Nađ, koji je po završetku igračke karijere uglavnom u Humskoj bio raspoređen na drugim zadacima. Funkcije je menjao, ali mu je zaduženje uglavnom bilo isto, pošto je od 2009. do 2014. sa manjim ili većim ovlašćenjima bio zadužen za dovođenje pojačanja i prodaju igrača. Nakon što mu je istekao ugovor sa crno-belima probao je čak i da se kandiduje za mesto predsednika, ali nije prošao.

Potom je bio i sportski direktor IM Rakovice, kraj Topčiderke je i počeo trenersku karijeru, mada se uglavnom držao van javnosti i medija, bar kada je fudbal u pitanju. I evo sada veliki povratak Alberta Nađa u Humsku.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar