Крбањевић преговара да наслиједи Крстајића?!

Фудбалски клуб Радник из Бијељине могао би ускоро да добије новог предсједника.

Фудбал 09.08.2019 | 20:40
Крбањевић преговара да наслиједи Крстајића?!
Некадашњи селектор Србије Младен Крстајић због наводних несугласица са градоначелником Бијељине Мићом Мићићем могао би да напусти ову функцију, а на његово мјесто требао би да дође први човјек Слоге из Горњег Црњелова Златко Крбањевић, пренио је "Спортски журнал".

Бивши селектор "орлова" није за наш портал желио да коментарише ове наводе, али јасно је већ дуже времена да постоји "тензија" између некадашњег фудбалера Партизана, Вердера и Шалкеа са градоначелником Бијељине. Раднику је укинута финансијска подршка из градске управе, а недавно је и Бијељина престала да плаћа трошкове за електричну енергију на Градском стадиону.

Да постоје несугласице између Крстајића и Мићића за МОНДО је потврдио и први човјек прошлосезонског полуфиналисте Купа Босне и Херцеговине Златко Крбањевић, који је кандидат за Крстајићевог насљедника.

"Спор између Мићића и Крстајића не желим да коментаришем јер нисам упућен. Осим тога, обојица су моји пријатељи. Имам с њима одличне односе и обојица су дугогодишњи спортски радници", рекао је предсједник Слоге из Горњег Црњелова за наш портал.



Међутим, потврдио је и да преговара о преузимању функције предсједника Радника и да је о томе разговарао са градоначелником Мићом Мићићем.

"Истина је да смо ступили у контакт, преговори су у току да ја као симпатизер и дугогодишњи навијач Радника преузмем функцију предсједника. Уколико градоначелник мене треба и ако ја могу да помогнем, учинићу све да на тој позицији урадим што квалитетнији посао и да наставимо путем који је клуб већ започео. А то су реформе. Има доста посла у сваком смислу", рекао је Крбањевић.

Мало је нејасно како то да градоначелник може да преговара са потенцијалним кандидатима за функцију предсједника Радника, ако клуб има предсједника? Зар не би требало да одлуку о именовању новог првог човјека Радника донесе клупска скупштина након што прође све потребне процедуре?

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар