Krbanjević pregovara da naslijedi Krstajića?!

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine mogao bi uskoro da dobije novog predsjednika.

Fudbal 09.08.2019 | 20:40
Krbanjević pregovara da naslijedi Krstajića?!
Nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić zbog navodnih nesuglasica sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem mogao bi da napusti ovu funkciju, a na njegovo mjesto trebao bi da dođe prvi čovjek Sloge iz Gornjeg Crnjelova Zlatko Krbanjević, prenio je "Sportski žurnal".

Bivši selektor "orlova" nije za naš portal želio da komentariše ove navode, ali jasno je već duže vremena da postoji "tenzija" između nekadašnjeg fudbalera Partizana, Verdera i Šalkea sa gradonačelnikom Bijeljine. Radniku je ukinuta finansijska podrška iz gradske uprave, a nedavno je i Bijeljina prestala da plaća troškove za električnu energiju na Gradskom stadionu.

Da postoje nesuglasice između Krstajića i Mićića za MONDO je potvrdio i prvi čovjek prošlosezonskog polufinaliste Kupa Bosne i Hercegovine Zlatko Krbanjević, koji je kandidat za Krstajićevog nasljednika.

"Spor između Mićića i Krstajića ne želim da komentarišem jer nisam upućen. Osim toga, obojica su moji prijatelji. Imam s njima odlične odnose i obojica su dugogodišnji sportski radnici", rekao je predsjednik Sloge iz Gornjeg Crnjelova za naš portal.Međutim, potvrdio je i da pregovara o preuzimanju funkcije predsjednika Radnika i da je o tome razgovarao sa gradonačelnikom Mićom Mićićem.

"Istina je da smo stupili u kontakt, pregovori su u toku da ja kao simpatizer i dugogodišnji navijač Radnika preuzmem funkciju predsjednika. Ukoliko gradonačelnik mene treba i ako ja mogu da pomognem, učiniću sve da na toj poziciji uradim što kvalitetniji posao i da nastavimo putem koji je klub već započeo. A to su reforme. Ima dosta posla u svakom smislu", rekao je Krbanjević.

Malo je nejasno kako to da gradonačelnik može da pregovara sa potencijalnim kandidatima za funkciju predsjednika Radnika, ako klub ima predsjednika? Zar ne bi trebalo da odluku o imenovanju novog prvog čovjeka Radnika donese klupska skupština nakon što prođe sve potrebne procedure?

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar