Сале цијели дан код Јокића: Сви га једва чекали!

Дан након што се НБА суперстар прикључио припремама репрезентације, селектор је говорио о њему на конференцији за новинаре.

Кошарка 09.08.2019 | 19:43
Сале цијели дан код Јокића: Сви га једва чекали!
Шеф струке репрезетнације Србије Александар Саша Ђорђевић од четвртка има најјачи тим који је планирао за Свјетско првенство у Кини (31. август - 15. септембар).

Дан након припремне утакмице против Финске у Зрењанину, "Сале Национале" дочекао је и центра Николу Јокића, који се посљедњи прикључио екипи.

У најави контролног меча против Литваније (субота, 21 час, ТВ Арена спорт) у Штарк арени у Београду, Ђорђевић је говорио и о Јокићу.

"Са помоћним тренером Антонићем сам прије окупљања провео цијели дан код њега и знао сам план. Радио је добро, изгледа добро, ушао је са великим ентузијазмом, сви га знају, једва су чекали да дође и на нама је да га на најбољи могући начин усмјеримо ка форми и да изнивелишемо оно о чему сам причао". 

Упитан да ли је на Јокићу посебан притисак уочи турнира у Кини, Ђорђевић је одговорио одрично.

"Мислим да је он пелцован против било каквог против притиска и зна шта га очекује. Притисак је на свима нама, посебно на мени, а трудим се да скинем тај терет са њихових леђа, ако је то њима уопште терет, јер су то велики играчи, шампиони, са много медаља", додао је селектор.

Најављујући меч против Литваније, селектор је објаснио да су се Немања Бјелица и Василије Мицић прикључили саиграчима након блажих повреда, а једино је неизвјестан наступ Богдана Богдановића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар