Sale cijeli dan kod Jokića: Svi ga jedva čekali!

Dan nakon što se NBA superstar priključio pripremama reprezentacije, selektor je govorio o njemu na konferenciji za novinare.

Košarka 09.08.2019 | 19:43
Sale cijeli dan kod Jokića: Svi ga jedva čekali!
Šef struke reprezetnacije Srbije Aleksandar Saša Đorđević od četvrtka ima najjači tim koji je planirao za Svjetsko prvenstvo u Kini (31. avgust - 15. septembar).

Dan nakon pripremne utakmice protiv Finske u Zrenjaninu, "Sale Nacionale" dočekao je i centra Nikolu Jokića, koji se posljednji priključio ekipi.

U najavi kontrolnog meča protiv Litvanije (subota, 21 čas, TV Arena sport) u Štark areni u Beogradu, Đorđević je govorio i o Jokiću.

"Sa pomoćnim trenerom Antonićem sam prije okupljanja proveo cijeli dan kod njega i znao sam plan. Radio je dobro, izgleda dobro, ušao je sa velikim entuzijazmom, svi ga znaju, jedva su čekali da dođe i na nama je da ga na najbolji mogući način usmjerimo ka formi i da iznivelišemo ono o čemu sam pričao". 

Upitan da li je na Jokiću poseban pritisak uoči turnira u Kini, Đorđević je odgovorio odrično.

"Mislim da je on pelcovan protiv bilo kakvog protiv pritiska i zna šta ga očekuje. Pritisak je na svima nama, posebno na meni, a trudim se da skinem taj teret sa njihovih leđa, ako je to njima uopšte teret, jer su to veliki igrači, šampioni, sa mnogo medalja", dodao je selektor.

Najavljujući meč protiv Litvanije, selektor je objasnio da su se Nemanja Bjelica i Vasilije Micić priključili saigračima nakon blažih povreda, a jedino je neizvjestan nastup Bogdana Bogdanovića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar