"Сага СМС" није завршена: Сад Интер хоће Сергеја!

Репрезентативац Србије могао би овог љета да промијени само град, али не и државу.  Интер после Лукакуа креће у операцију "Сергеј"! Интер, после доласка Ромелуа Лукакуа из Манчестер Јунајтеда, окреће се новој великој операцији и трансферу српског репрезентативца Сергеја Милинковић-Савића.

Фудбал 09.08.2019 | 21:56
"Сага СМС" није завршена: Сад Интер хоће Сергеја!
Међутим, гигант са стадиона ђузепе Меаца мора прво да добије новац од продаје Маура Икардија и усмери га на Милинковић-Савића, наводи Газета дело Спорт.

Икарди се вреднује на 75 милиона, сличну цену има и бивши ђак Војводине, уз 15 милиона кроз додатне бонусе колико су Римљани били спремни да га пусте у Манчестер Јунајтед, али се енглески клуб предомислио због останка Пола Погбе.

План Интера и да се одрекне Жоаоа Марија како би на тој позицији оставио простор за Сергеја, фудбалера кога веома поштује спортски директор ђузепе Марота и хтео је да га доведе у Јувентус док је био у том клубу.

На листи жеља Антонија Контеа је и нападач Един Џеко, с тим да Рома затеже око обештећења и захтева 20 милиона, иако Интер нуди пет мање.

Сергеј Милинковић-Савић био је овог љета на мети Манчестер јунајтеда, али до тог трансфера ипак није дошло.

Фудбалер Лација, судећи према вијестима из Италије, ипак би могао да промијени клуб.

Наводно, у трку се сада укључио Интер, преноси "Газета дело спорт".

Тим из Милана довео је Ромелуа Лукакуа из Манчестер јунајтеда, али се њихова куповина ту изгледа неће завршити. Они су заинтересовани да ангажују и Милинковић-Савића, али тек пошто добију новац од трансфера Маура Икардија.

Наводно су спремни за цифру од 75 милиона евра, уз 15 милиона евра додатних бонуса, колико су Римљани одредили за његову "слободу" када се причало о преласку у Манчестер јунајтед.

План Интера је и да се одрекне Жоаоа Марија како би на тој позицији оставио простор за Сергеја, фудбалера кога веома поштује спортски директор Ђузепе Марота и хтио је да га доведе у Јувентус док је био у том клубу.

Ипак, Лацио неће оставити много времена Интеру да донесе коначну одлуку, јер би у случају продаје српског репрезентативца и они морали да траже играча који ће га замијенити.

Италијански медији преносе да из прикрајка цијелу ситуацију око Милинковић-Савића посматра и Пари сен Жермен, у чијем је он тефтеру одавно, али их неизвјесна ситуација око Нејмара кочи да озбиљније размотре тај трансфер.

На листи жеља Антонија Контеа је и нападач Един Џеко, с тим да Рома затеже око обештећења и захтијева 20 милиона евра, иако Интер нуди пет мање.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар