"Saga SMS" nije završena: Sad Inter hoće Sergeja!

Reprezentativac Srbije mogao bi ovog ljeta da promijeni samo grad, ali ne i državu.  Inter posle Lukakua kreće u operaciju "Sergej"! Inter, posle dolaska Romelua Lukakua iz Mančester Junajteda, okreće se novoj velikoj operaciji i transferu srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

Fudbal 09.08.2019 | 21:56
"Saga SMS" nije završena: Sad Inter hoće Sergeja!
Međutim, gigant sa stadiona đuzepe Meaca mora prvo da dobije novac od prodaje Maura Ikardija i usmeri ga na Milinković-Savića, navodi Gazeta delo Sport.

Ikardi se vrednuje na 75 miliona, sličnu cenu ima i bivši đak Vojvodine, uz 15 miliona kroz dodatne bonuse koliko su Rimljani bili spremni da ga puste u Mančester Junajted, ali se engleski klub predomislio zbog ostanka Pola Pogbe.

Plan Intera i da se odrekne Žoaoa Marija kako bi na toj poziciji ostavio prostor za Sergeja, fudbalera koga veoma poštuje sportski direktor đuzepe Marota i hteo je da ga dovede u Juventus dok je bio u tom klubu.

Na listi želja Antonija Kontea je i napadač Edin Džeko, s tim da Roma zateže oko obeštećenja i zahteva 20 miliona, iako Inter nudi pet manje.

Sergej Milinković-Savić bio je ovog ljeta na meti Mančester junajteda, ali do tog transfera ipak nije došlo.

Fudbaler Lacija, sudeći prema vijestima iz Italije, ipak bi mogao da promijeni klub.

Navodno, u trku se sada uključio Inter, prenosi "Gazeta delo sport".

Tim iz Milana doveo je Romelua Lukakua iz Mančester junajteda, ali se njihova kupovina tu izgleda neće završiti. Oni su zainteresovani da angažuju i Milinković-Savića, ali tek pošto dobiju novac od transfera Maura Ikardija.

Navodno su spremni za cifru od 75 miliona evra, uz 15 miliona evra dodatnih bonusa, koliko su Rimljani odredili za njegovu "slobodu" kada se pričalo o prelasku u Mančester junajted.

Plan Intera je i da se odrekne Žoaoa Marija kako bi na toj poziciji ostavio prostor za Sergeja, fudbalera koga veoma poštuje sportski direktor Đuzepe Marota i htio je da ga dovede u Juventus dok je bio u tom klubu.

Ipak, Lacio neće ostaviti mnogo vremena Interu da donese konačnu odluku, jer bi u slučaju prodaje srpskog reprezentativca i oni morali da traže igrača koji će ga zamijeniti.

Italijanski mediji prenose da iz prikrajka cijelu situaciju oko Milinković-Savića posmatra i Pari sen Žermen, u čijem je on tefteru odavno, ali ih neizvjesna situacija oko Nejmara koči da ozbiljnije razmotre taj transfer.

Na listi želja Antonija Kontea je i napadač Edin Džeko, s tim da Roma zateže oko obeštećenja i zahtijeva 20 miliona evra, iako Inter nudi pet manje.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar