Помозимо малом Луки који се бори с леукемијом

Генерални секретар Карате савеза РС Рајко Вучичевић покренуо је акцију прикупљања новчаних средстава за лијечење малог Луке, сина требињске каратисткиње и прослављене репрезентативнке Драгице Драпић.

Република Српска 09.08.2019 | 14:08
Помозимо малом Луки који се бори с леукемијом
У објави на друштвеним мрежама Вучичевић је позвао људе добре воље да помогну малом Луки који већ дужи период бори са леукемијом.

– Покренуо сам ову акцију како би помогли нашој познатој каратисткињи и репрезентативки да заједно са својим сином добије ову битку. Акција се проводи на нивоу карате савеза РС и Федерације БиХ и задовољан сам одзивом. Планирано да организујемо и хуманитарни карате турнир у Требињу – рекао је Вучичевић за Српскаинфо. 

Мали Лука лијечи се у Универзитетском клиничком центру у Бањалуци.

Они који желе да помогну новац могу уплатити на рачун 5710800101373468 код Комерцијалне банке АД Бањалука, на име Драгица Драпић.

(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ААА

09.08.2019 12:21

Мтел број ако неко зна нека написе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББББ

09.08.2019 12:45

Хуманитарни број

Name

Јоја

09.08.2019 15:17

најбоље позив на број , треба га активирати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Халло, сто је сад ово?

09.08.2019 20:31

Па цену служи тзв. Фонд за овакве случајеве???!!!??!! Сваки мјесец се упосленима РС одбија од плате одређени проценат. законом усвојено. И опет сад градјани треба, а хоће сигурно, помоћи и мимо тзв. Фонда. Из принципа тразит ћу да ме се ослободи плаћања, јер Фонд изгледа троши новце на упослене , не на болесне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективно

12.08.2019 10:26

Фонд солидарности, колико је мени познато, финансира лијечење дјеце до 18 година у иностранству, када то лијечење није могуће у здравственим установама у РС и изван РС. Будући да помно пратим како функционише овај фонд, јер ми се одбија од плате, тако да сам "упратио" и на који начин функционише, јер ме занима. Уосталом, има све на сајту, колико пара имају на рачуну и колико је одобрено захтјева. Такође, знам и да Фонд здравства финансира лијечење обољелих од малигних болести у потпуности, јер игром случаја сам морао бити мало више упознат са начином функционисања овог система. Искрено се надам да је овој породици потребна нека друга финансијска помоћ за неке друге трошкове и да су лијекови и лијечење обезбјеђено од стране Фонда, како и треба да буде.

Name

Изненађеност

14.08.2019 11:39

хттпс://www.херцег.тв/друство/20983/обавјестење-отац-луке-вуцуревица-се-огласио, чудан расплет.... И помислио сам која је улога Фонда здравства, ако је у овим ситуацијама потребан помоћ. Знам да се за обољеле од малигних блести финансира здравствена заштита у потпуности...Ово је први пут да се нека породица овако огласила и појаснила ко шта и на који начин финансира.

ОДГОВОРИТЕ