Pomozimo malom Luki koji se bori s leukemijom

Generalni sekretar Karate saveza RS Rajko Vučičević pokrenuo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje malog Luke, sina trebinjske karatistkinje i proslavljene reprezentativnke Dragice Drapić.

Republika Srpska 09.08.2019 | 14:08
Pomozimo malom Luki koji se bori s leukemijom
U objavi na društvenim mrežama Vučičević je pozvao ljude dobre volje da pomognu malom Luki koji već duži period bori sa leukemijom.

– Pokrenuo sam ovu akciju kako bi pomogli našoj poznatoj karatistkinji i reprezentativki da zajedno sa svojim sinom dobije ovu bitku. Akcija se provodi na nivou karate saveza RS i Federacije BiH i zadovoljan sam odzivom. Planirano da organizujemo i humanitarni karate turnir u Trebinju – rekao je Vučičević za Srpskainfo. 

Mali Luka liječi se u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci.

Oni koji žele da pomognu novac mogu uplatiti na račun 5710800101373468 kod Komercijalne banke AD Banjaluka, na ime Dragica Drapić.

(Srpskainfo)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

AAA

09.08.2019 12:21

Mtel broj ako neko zna neka napise.

ODGOVORITE
Name

BBBBB

09.08.2019 12:45

Humanitarni broj

Name

Joja

09.08.2019 15:17

najbolje poziv na broj , treba ga aktivirati

ODGOVORITE
Name

Hallo, sto je sad ovo?

09.08.2019 20:31

Pa cenu služi tzv. Fond za ovakve slučajeve???!!!??!! Svaki mjesec se uposlenima RS odbija od plate određeni procenat. zakonom usvojeno. I opet sad gradjani treba, a hoće sigurno, pomoći i mimo tzv. Fonda. Iz principa trazit ću da me se oslobodi plaćanja, jer Fond izgleda troši novce na uposlene , ne na bolesne.

ODGOVORITE
Name

Objektivno

12.08.2019 10:26

Fond solidarnosti, koliko je meni poznato, finansira liječenje djece do 18 godina u inostranstvu, kada to liječenje nije moguće u zdravstvenim ustanovama u RS i izvan RS. Budući da pomno pratim kako funkcioniše ovaj fond, jer mi se odbija od plate, tako da sam "upratio" i na koji način funkcioniše, jer me zanima. Uostalom, ima sve na sajtu, koliko para imaju na računu i koliko je odobreno zahtjeva. Takođe, znam i da Fond zdravstva finansira liječenje oboljelih od malignih bolesti u potpunosti, jer igrom slučaja sam morao biti malo više upoznat sa načinom funkcionisanja ovog sistema. Iskreno se nadam da je ovoj porodici potrebna neka druga finansijska pomoć za neke druge troškove i da su lijekovi i liječenje obezbjeđeno od strane Fonda, kako i treba da bude.

Name

Iznenađenost

14.08.2019 11:39

https://www.herceg.tv/drustvo/20983/obavjestenje-otac-luke-vucurevica-se-oglasio, čudan rasplet.... I pomislio sam koja je uloga Fonda zdravstva, ako je u ovim situacijama potreban pomoć. Znam da se za oboljele od malignih blesti finansira zdravstvena zaštita u potpunosti...Ovo je prvi put da se neka porodica ovako oglasila i pojasnila ko šta i na koji način finansira.

ODGOVORITE