Премијер лига: Сутра дерби "Радника" и "Борца"

Фудбалери бијељинског “Радника” првог дана викенда од 17 часова и 30 минута на градском стадиону дочекују екипу бањалучког “Борца” у оквиру ИВ кола “Премијер лиге “ БиХ.

Република Српска 09.08.2019 | 13:41
Премијер лига: Сутра дерби "Радника" и "Борца"
ФК Радник улази у четврто коло са 9. позиције на табели и три бода, послије једне побједе и два пораза. Тренер Младен Жижовић истиче да у дерби улазе потпуно спремни и са императивом побједе.

“Сутра нас очекује једна првенствена утакмица у којој ћемо тежити свим силама да дођемо до нама пријеко потребних бодова. Сви играчи су спремни и расположени послије заиста једног непријатног и неугодног пораза у Широком Бријегу. Тај пораз нас је коштао и неиграња Милоша Симоновића, једног од најбољих дефанзиваца". 

Жижовић вјерује да ће Бањалучани, који на табели имају један бод више од бијељнског клуба, у Бијељину доћи са намјером да однесу сва три бода јер су уложили много новца у екипу и играче који су дошли као појачање. Међутим, ни бањалучком клубу не иде све по плану.

“Видјели смо и у претходној утакмици у Тузли да имају одређених проблема. Ми ћемо то покушати искористити и надам се да ће сутра сви уживати и да ћемо увеличати ове празничне дане у Бијељини". 

У бијељинском клубу се надају да ће успјети да побиједе и освоје нова три бода. 

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Лика

09.08.2019 19:02

Сретно Раднику нека Мицо Мициц поцрни од муке

ОДГОВОРИТЕ