Premijer liga: Sutra derbi "Radnika" i "Borca"

Fudbaleri bijeljinskog “Radnika” prvog dana vikenda od 17 časova i 30 minuta na gradskom stadionu dočekuju ekipu banjalučkog “Borca” u okviru IV kola “Premijer lige “ BiH.

Republika Srpska 09.08.2019 | 13:41
Premijer liga: Sutra derbi "Radnika" i "Borca"
FK Radnik ulazi u četvrto kolo sa 9. pozicije na tabeli i tri boda, poslije jedne pobjede i dva poraza. Trener Mladen Žižović ističe da u derbi ulaze potpuno spremni i sa imperativom pobjede.

“Sutra nas očekuje jedna prvenstvena utakmica u kojoj ćemo težiti svim silama da dođemo do nama prijeko potrebnih bodova. Svi igrači su spremni i raspoloženi poslije zaista jednog neprijatnog i neugodnog poraza u Širokom Brijegu. Taj poraz nas je koštao i neigranja Miloša Simonovića, jednog od najboljih defanzivaca". 

Žižović vjeruje da će Banjalučani, koji na tabeli imaju jedan bod više od bijeljnskog kluba, u Bijeljinu doći sa namjerom da odnesu sva tri boda jer su uložili mnogo novca u ekipu i igrače koji su došli kao pojačanje. Međutim, ni banjalučkom klubu ne ide sve po planu.

“Vidjeli smo i u prethodnoj utakmici u Tuzli da imaju određenih problema. Mi ćemo to pokušati iskoristiti i nadam se da će sutra svi uživati i da ćemo uveličati ove praznične dane u Bijeljini". 

U bijeljinskom klubu se nadaju da će uspjeti da pobijede i osvoje nova tri boda. 

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Lika

09.08.2019 19:02

Sretno Radniku neka Mico Micic pocrni od muke

ODGOVORITE