"СНСД да саопшти када ће послати први АНП за НАТО"

„Умјесто што нападима на опозицију скрећу пажњу јавности са споразума који су потписали са коалиционим партнерима СДА и ХДЗ БиХ, очекујемо од СНСД да јасно саопште грађанима Српске када ће послати први Годишњи национални план за НАТО“, рекла је портпарол ПДП-а Ања Петровић реагујући на изјаву портпарола СНСД-а Радована Ковачевића.

Република Српска 09.08.2019 | 12:39
"СНСД да саопшти када ће послати први АНП за НАТО"
„Ми потпуно разумијемо нервозу у СНСД-у. По ко зна који пут су открили своје право лице, да би за неколико фотеља у Сарајеву промијенули причу и преварили и народ и Српску, да су још од 2009. године када је господин Радмановић послао захтјев за Акциони план за чланство у НАТО (МАП) до данас вјерни сљедбеници НАТО пута. Толико су нервозни да се и Бакир (Алије) Изетбеговић сажалио, па брани Додика да није издајник“, додала је Петровићева.

Она је рекла да су обмане какве СНСД ових дана пласира везано за потписани споразум већ виђене више пута. 

„Сјетимо се само силних референдума – од оног о независности који никада није одржан, референдума о Суду и Тужилаштву БиХ који је након двије године напрасно повучен, референдума о Дану Републике који је одржан, а да би за мање од мјесец дана посланици СНСД-а гласали за нови Закон о Дану Републике Српске којим је испоштована одлука Уставног суда БиХ“, истакла је она.

„На крају, можемо се сјетити и театралних напуштања сједница Парламента БиХ због ратне прошлости Шефика Џаферовића, коју су напрасно заборавили када су појели Вигемаркове колаче и требали заједно изгласати акцизе. Чини се да их је и овај пут господин Вигемарк почастио истим колачима који утичу тако да једно причају, а друго раде“, закључила је Петровићева.

Информативна служба ПДП-а

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Да смо на исто!

09.08.2019 11:49

Народ овакав какав је слијеп верује Додикру. Било ста опозиција казе не вриједи.. Само се води верује. Сутра нека подаље приступни у за НАТО они опет верују еДодику! Да их поведе у егзодус ко Арсеније Царнојевиц, кренули би за њиме. Данас је такво ментално стање такво каквој! Назалос!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цеца

09.08.2019 15:54

Одакле се ова појави?

Name

Мила

10.08.2019 06:30

Наси политицари и даље по старом- ти си урадио ово а ја оно итд., нема зрелог размисљања о томе да ли је Нато заиста бољи пут, само постоји борба око власти и свадје.Па драги политицари нисте ви ту ради медјусобног препуцавања и понављања у недоглед ста је ко и када рекао.Урадите оно сто је боље за градјане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

11.08.2019 17:22

Ако сам добро разумио оно сто је Радмановиц у својству предсједавајуцег послао ономад у Брисел је молба за сто хитнији пријем? Е сад да је снсд искрен у овоме сто покусава да умота народу најмање сто би урадио јесте да се Радмановиц казни трајним искљуцењем из странке.

Name

РЕ за цецу

10.08.2019 15:04

Ето појави се,али само не на америчком тенку, да знаш.

ОДГОВОРИТЕ