"SNSD da saopšti kada će poslati prvi ANP za NATO"

„Umjesto što napadima na opoziciju skreću pažnju javnosti sa sporazuma koji su potpisali sa koalicionim partnerima SDA i HDZ BiH, očekujemo od SNSD da jasno saopšte građanima Srpske kada će poslati prvi Godišnji nacionalni plan za NATO“, rekla je portparol PDP-a Anja Petrović reagujući na izjavu portparola SNSD-a Radovana Кovačevića.

Republika Srpska 09.08.2019 | 12:39
"SNSD da saopšti kada će poslati prvi ANP za NATO"
„Mi potpuno razumijemo nervozu u SNSD-u. Po ko zna koji put su otkrili svoje pravo lice, da bi za nekoliko fotelja u Sarajevu promijenuli priču i prevarili i narod i Srpsku, da su još od 2009. godine kada je gospodin Radmanović poslao zahtjev za Akcioni plan za članstvo u NATO (MAP) do danas vjerni sljedbenici NATO puta. Toliko su nervozni da se i Bakir (Alije) Izetbegović sažalio, pa brani Dodika da nije izdajnik“, dodala je Petrovićeva.

Ona je rekla da su obmane kakve SNSD ovih dana plasira vezano za potpisani sporazum već viđene više puta. 

„Sjetimo se samo silnih referenduma – od onog o nezavisnosti koji nikada nije održan, referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH koji je nakon dvije godine naprasno povučen, referenduma o Danu Republike koji je održan, a da bi za manje od mjesec dana poslanici SNSD-a glasali za novi Zakon o Danu Republike Srpske kojim je ispoštovana odluka Ustavnog suda BiH“, istakla je ona.

„Na kraju, možemo se sjetiti i teatralnih napuštanja sjednica Parlamenta BiH zbog ratne prošlosti Šefika Džaferovića, koju su naprasno zaboravili kada su pojeli Vigemarkove kolače i trebali zajedno izglasati akcize. Čini se da ih je i ovaj put gospodin Vigemark počastio istim kolačima koji utiču tako da jedno pričaju, a drugo rade“, zaključila je Petrovićeva.

Informativna služba PDP-a

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Da smo na isto!

09.08.2019 11:49

Narod ovakav kakav je slijep veruje Dodikru. Bilo sta opozicija kaze ne vrijedi.. Samo se vodi veruje. Sutra neka podalje pristupni u za NATO oni opet veruju eDodiku! Da ih povede u egzodus ko Arsenije Carnojevic, krenuli bi za njime. Danas je takvo mentalno stanje takvo kakvoj! Nazalos!

ODGOVORITE
Name

Ceca

09.08.2019 15:54

Odakle se ova pojavi?

Name

Mila

10.08.2019 06:30

Nasi politicari i dalje po starom- ti si uradio ovo a ja ono itd., nema zrelog razmisljanja o tome da li je Nato zaista bolji put, samo postoji borba oko vlasti i svadje.Pa dragi politicari niste vi tu radi medjusobnog prepucavanja i ponavljanja u nedogled sta je ko i kada rekao.Uradite ono sto je bolje za gradjane.

ODGOVORITE
Name

!!!

11.08.2019 17:22

Ako sam dobro razumio ono sto je Radmanovic u svojstvu predsjedavajuceg poslao onomad u Brisel je molba za sto hitniji prijem? E sad da je snsd iskren u ovome sto pokusava da umota narodu najmanje sto bi uradio jeste da se Radmanovic kazni trajnim iskljucenjem iz stranke.

Name

РЕ за цецу

10.08.2019 15:04

Ето појави се,али само не на америчком тенку, да знаш.

ODGOVORITE