СЛС: Милојевић мијења цио тим за Младости!

Дебитују Томане, Петровић, Крстовић. . .  Између два меча са Копенхагеном. . .

Фудбал 09.08.2019 | 16:14
СЛС: Милојевић мијења цио тим за Младости!
Да је било мало више среће и да је одлична партија у првом мечу са Копенхагеном крунисана победом без примљеног гола можда би све било другачије. Овако, после београдских 1:1 Владан Милојевић мора да прихвати реалност да Црвену звезду очекује паклено тежак посао на реваншу у Данској. А како би евентуална победа над Копенхагеном гарантовала јесен у Европи јасно је да ће првенствени меч против Младости из Лучана бити у другом плану.

Јасни да будемо, шеф Звездиног стручног штаба ће против Лучанаца на терен извести малтене комплетно нову поставу у којој би од играча који су почели први меч са Копенхагеном само Милан Борјан требало да почне од првог минута.

Додуше, биће ту и Бен, који није стартовао против Копенхагена, али може да се подведе у категорију првотимаца, док ће сви остали добити велику шансу да се препоруче Милојевићу за наставак сезоне.

Навијачима би посебно занимљиво могло да буде то што се очекује да у црвено-белом дресу коначно дебитује нови Звездин нападач Томане, мада се он тек опоравио од повреде предње ложе задобијене одмах након што се прикључио припрема тима. Због тога уосталом није ни лиценциран за мечеве са Копехангеом. И због тога ће и Португалац морати да буде стрпљив, пошто ће од првог минута на терен вероватно млади Црногорац Никола Крстовић, још један дебитант. Томане ће добити шансу у неком тренутку, видећемо за колико има снаге.

Трећи дебитант би требало да буде Његош Петровић, последња Звездина аквизиција, који ће у везном реду заузети место уз Милоша Вулића, још једног момка који има шта да покаже Милојевићу, пошто упркос очигледној техничкој писмености до сада није успевао да се наместне шефу струке.

По боковима Милан Јевтовић и Вељко Симић, позади сасвим измењена последња линија у којој би требало да буде места и за Милана Гајића, Радована Панкова, Срђана Бабића и Жандера.

Наравно, постоји и опција да Милојевић процени да би оволико измењен састав ипак био превише рискантан потез, али извесно је да ће неких од носиоца игре, попут Марка Марина, Милана Родића или Ричмонда Боаћијаодмарати за меч сезоне у уторак у Копенхагену.

Свима онима који ће добити шансу у трећем колу Суперлиге све то би требало да послужи само као мотив да извуку најбоље из себе и приближе се Милојевићевом видокругу.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – МЛАДОСТ (20.00, ТВ Арена 1)

Стадион: Рајко Митић
Судија: Драган Чоловић

Црвена звезда (4-2-3-1): Борјан – Гајић, Панков, Бабић, Жандер – Петровић, Вулић – Јевтовић, Бен, Симић – Крстовић
Младост (4-2-3-1): Росић – Андрић, И. Милошевић, Шатара, Лековић – Б. Милошевић, Секулић – Павловић, Радивојевић, Стојановић – Одита.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар