SLS: Milojević mijenja cio tim za Mladosti!

Debituju Tomane, Petrović, Krstović. . .  Između dva meča sa Kopenhagenom. . .

Fudbal 09.08.2019 | 16:14
SLS: Milojević mijenja cio tim za Mladosti!
Da je bilo malo više sreće i da je odlična partija u prvom meču sa Kopenhagenom krunisana pobedom bez primljenog gola možda bi sve bilo drugačije. Ovako, posle beogradskih 1:1 Vladan Milojević mora da prihvati realnost da Crvenu zvezdu očekuje pakleno težak posao na revanšu u Danskoj. A kako bi eventualna pobeda nad Kopenhagenom garantovala jesen u Evropi jasno je da će prvenstveni meč protiv Mladosti iz Lučana biti u drugom planu.

Jasni da budemo, šef Zvezdinog stručnog štaba će protiv Lučanaca na teren izvesti maltene kompletno novu postavu u kojoj bi od igrača koji su počeli prvi meč sa Kopenhagenom samo Milan Borjan trebalo da počne od prvog minuta.

Doduše, biće tu i Ben, koji nije startovao protiv Kopenhagena, ali može da se podvede u kategoriju prvotimaca, dok će svi ostali dobiti veliku šansu da se preporuče Milojeviću za nastavak sezone.

Navijačima bi posebno zanimljivo moglo da bude to što se očekuje da u crveno-belom dresu konačno debituje novi Zvezdin napadač Tomane, mada se on tek oporavio od povrede prednje lože zadobijene odmah nakon što se priključio priprema tima. Zbog toga uostalom nije ni licenciran za mečeve sa Kopehangeom. I zbog toga će i Portugalac morati da bude strpljiv, pošto će od prvog minuta na teren verovatno mladi Crnogorac Nikola Krstović, još jedan debitant. Tomane će dobiti šansu u nekom trenutku, videćemo za koliko ima snage.

Treći debitant bi trebalo da bude Njegoš Petrović, poslednja Zvezdina akvizicija, koji će u veznom redu zauzeti mesto uz Miloša Vulića, još jednog momka koji ima šta da pokaže Milojeviću, pošto uprkos očiglednoj tehničkoj pismenosti do sada nije uspevao da se namestne šefu struke.

Po bokovima Milan Jevtović i Veljko Simić, pozadi sasvim izmenjena poslednja linija u kojoj bi trebalo da bude mesta i za Milana Gajića, Radovana Pankova, Srđana Babića i Žandera.

Naravno, postoji i opcija da Milojević proceni da bi ovoliko izmenjen sastav ipak bio previše riskantan potez, ali izvesno je da će nekih od nosioca igre, poput Marka Marina, Milana Rodića ili Ričmonda Boaćijaodmarati za meč sezone u utorak u Kopenhagenu.

Svima onima koji će dobiti šansu u trećem kolu Superlige sve to bi trebalo da posluži samo kao motiv da izvuku najbolje iz sebe i približe se Milojevićevom vidokrugu.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST (20.00, TV Arena 1)

Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Dragan Čolović

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan – Gajić, Pankov, Babić, Žander – Petrović, Vulić – Jevtović, Ben, Simić – Krstović
Mladost (4-2-3-1): Rosić – Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković – B. Milošević, Sekulić – Pavlović, Radivojević, Stojanović – Odita.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar