Неочекивано – Балотели у Бразилу!

Марио Балотели, италијански интернационалац, ускоро би требало да као слободан играч пређе у Фламенго, преноси Газета дело Спорт.  Балотелију 15. 000. 000 евра од Фламенга! Озбиљне звезде овог лета напуштају Европу зарад Јужне Америке. . .

Фудбал 09.08.2019 | 15:36
Неочекивано – Балотели у Бразилу!
Контроверзни нападач ће са бразилским клубом потписати уговор до децембра 2021. године.

Спекулише се да ће Балотели зарадити 15.000.000 евра са све бонусима.

За 28-годишњег фудбалера недавно су интересовање показали још и Фиорентина и Верона, али Балотелијева велика примања стопирала су даље преговоре.

Балотели је у каријери још наступао за Интер, Милан, Ливерпул, Манчестер сити, Ницу и Марсељ, а дрес репрезентације Италије облачио је 36 пута. За национални тим постигао је 14 голова.

Марија Балотелија још само детаљи деле од потписа за бразилски Фламенго. Према писању Газете дело Спорт и Скај спорта Италијан ће ставити параф на двоипогодишњи уговор вредан 15.000.000 евра. 

Исти медији тврде да је размена папирологије у току и да је остало само још да се у ходу договоре маркетиншка права. С обзиром да је у питању слободан агент бразилски великан ће велики део те суме од 15.000.000 евра морати да исплати у цугу, само за потпис. 

Подсетимо, Марио Балотели је претходну сезону провео у Олимпику из Марсеља, али му клуб са Велодрома није обновио уговор у јуну. 

Тако ће тамнопути голгетер наставити серију трансфера озбиљних звезда из Европе у Јужну Америку овог лета. Пре Балотелија тим путем ишли су Данијеле де Роси, Филипе Луис, Дани Алвес...

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар