Neočekivano – Baloteli u Brazilu!

Mario Baloteli, italijanski internacionalac, uskoro bi trebalo da kao slobodan igrač pređe u Flamengo, prenosi Gazeta delo Sport.  Baloteliju 15. 000. 000 evra od Flamenga! Ozbiljne zvezde ovog leta napuštaju Evropu zarad Južne Amerike. . .

Fudbal 09.08.2019 | 15:36
Neočekivano – Baloteli u Brazilu!
Kontroverzni napadač će sa brazilskim klubom potpisati ugovor do decembra 2021. godine.

Spekuliše se da će Baloteli zaraditi 15.000.000 evra sa sve bonusima.

Za 28-godišnjeg fudbalera nedavno su interesovanje pokazali još i Fiorentina i Verona, ali Balotelijeva velika primanja stopirala su dalje pregovore.

Baloteli je u karijeri još nastupao za Inter, Milan, Liverpul, Mančester siti, Nicu i Marselj, a dres reprezentacije Italije oblačio je 36 puta. Za nacionalni tim postigao je 14 golova.

Marija Balotelija još samo detalji dele od potpisa za brazilski Flamengo. Prema pisanju Gazete delo Sport i Skaj sporta Italijan će staviti paraf na dvoipogodišnji ugovor vredan 15.000.000 evra. 

Isti mediji tvrde da je razmena papirologije u toku i da je ostalo samo još da se u hodu dogovore marketinška prava. S obzirom da je u pitanju slobodan agent brazilski velikan će veliki deo te sume od 15.000.000 evra morati da isplati u cugu, samo za potpis. 

Podsetimo, Mario Baloteli je prethodnu sezonu proveo u Olimpiku iz Marselja, ali mu klub sa Velodroma nije obnovio ugovor u junu. 

Tako će tamnoputi golgeter nastaviti seriju transfera ozbiljnih zvezda iz Evrope u Južnu Ameriku ovog leta. Pre Balotelija tim putem išli su Danijele de Rosi, Filipe Luis, Dani Alves...

Izvor: mozzartsport/B92

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar