СЛС: Звезда и Младост отварају четврто коло!

Партизан у Крушевцу. . .  Мечеви четвртог кола фудбалске Суперлиге Србије на програму су од петка до недеље – Црвена звезда ће дочекати Младост, док Партизан гостује Напретку.  Пет стопроцентних у Суперлиги Србије, дерби ТСЦ - Чука! Новајлија у елитном друштву покушаће у суботу да оствари и четврту узастопну победу, док ће "брђани" јуришати на трећи тријумф. Партизан у Крушевцу, Војводина у Сурдулици.

Фудбал 09.08.2019 | 14:20
СЛС: Звезда и Младост отварају четврто коло!
Први меч четвртог кола игра се у петак од 20.00 на стадиону "Рајко Митић" где ће домаћа Црвена звезда дочекати госте из Лучана, екипу Младости.

Црвено-бели нису играли прошлог викенда јер је њихов меч против Вождовца одложен због утакмице против Копенхагена у квалификацијама за Лигу шампиона.

Тај меч завршен је 1:1 и свакако да ће шампион Србије желети да на реванш у Данску отпутује с победом и у добром расположењу.

Звезда је у два одиграна меча у домаћем шампионату уписала две победе, док Младост има победу, пораз и реми.

У суботу су на програму четири утакмице, а први ће на терен фудбалери ТСЦ–а и Чукаричког. Та утакмица почиње у 17.00, а три сата касније играју Јавор – Мачва, Рад – Инђија и Раднички Ниш – Вождовац.

Дерби меч четвртог кола играће се у недељу од 19.00 када ће Напредак дочекати екипу Партизана.

Црно-бели у Крушевац путују након добре игре и победе против Малатије од 3:1 у квалификацијама за Лигу Европе и сигурно да им је циљ да наставе у истом темпу.

Партизан је до сада одиграо два меча у Супер лиги Србије и на свом конту има максималних шест бодова. На другој страни, Напредак је веома лоше почео нову сезону пошто је у прва три првенствена кола доживео исто толико пораза.

Четврто коло домаћег шампионата ће у недељу од 20.00 затворити Пролетер и Спартак, односно Радник и Војводина.

Чак пет тимова уочи 4. кола Линглонг Тајер Суперлиге има максималан бодовни учинак.

"Коло воде" Војводина и ТСЦ из Бачке Тополе, који су славили по три победе, а прате их Црвена звезда, Партизан и Чукарички са победом мање, због тога што су одложили по један меч како би се боље припремили за европске изазове.

Црвено-бели већ у петак од 20.00 дочекују Младост из Лучана, будући да им у уторак предстоји реванш квалификација за Лигу шампиона против Копенхагена, а дерби кола у суботу ће у Сенти одиграти ТСЦ и Чукарички.

Екипа под вођством некадашњег штопера Золтана Сабоа до сада је декласирала Младост као домаћин, а у гостима је са по 2:1 "тукла" Вождовац и Спартак, Суботичане чак са играчем мање, тако да је јасно да се ради о врло озбиљном и амбициозном пројекту.

"Брђанима" ће ово бити прво гостовање у Суперлиги, пошто им је одложен дуел са Радом на Бањици. Они су на свом стадиону стигли до минималних победа над Напретком и Радником.

Војводина, која са свих девет бодова и гол-разликом 10:1 заузима водећу позицију на табели, гост је Радника у Сурдулици. Тренер Ненад Лалатовић током недеље је настојао да задржи тензију у тиму, незадовољством због игре у пријатељском мечу (0:1) са градским ривалом Пролетером.

На другој страни, Радник је већ доживео два пораза, што значи да у недељу увече треба очекивати окршај два изузетно мотивисана тима.

Партизан, такође у недељу, гостује у Крушевцу, екипи Напретка која у досадашњем току сезоне није освојила ниједан бод, нити постигла погодак.

Црно-бели су изразити фаворити, нарочито после фуриозне игре против турске Малатије, али мечеви за бодове између европских утакмица никада нису једноставни...

Парови четвртог кола Суперлиге Србије:

Петак: 

20.00 Црвена звезда – Младост

Субота: 

17.00 ТСЦ – Чукарички
20.00 Јавор – Мачва
20.00 Рад – Инђија 
20.00 Раднички Ниш – Вождовац

Недеља: 

19.00 Напредак – Партизан 
20.00 Пролетер – Спартак
20.00 Радник – Војводина

ТАБЕЛА: Војводина 9, ТСЦ 9, Партизан (-1) 6, Звезда (-1) 6, Раднички 6, Чукарички (-1) 6, Инђија 4, Младост 4, Радник 3, Спартак 3, Пролетер 2, Вождовац (-1) 1, Мачва 1, Јавор (-1) 0, Напредак 0, Рад (-1) 0.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар