Садик: Навијачи су сјајни, због њих смо овако добри!

Стрелац првог гола Партизана у победи над Малатијом од 3:1 Умар Садик изјавио је како има добру конекцију са свим играчима Партизана и похвалио навијаче.

Фудбал 09.08.2019 | 10:32
Садик: Навијачи су сјајни, због њих смо овако добри!
Фудбалери Партизана победили су Малатију у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе, а нападач Партизана Умар Садик сматра да не сме бити опуштања упркос лепој предности.

"Срећан сам највише јер смо остварили добар резултат у првој утакмици и на гостовању морамо да водимо рачуна јер нам се десило да имамо предност од 2:0 и да примимо гол и да играмо из почетка. Постигли смо и трећи гол, срећом, па смо поново имали лепу предност", рекао је Садик.

Умар је прокоментарисао навијаче Партизана и додао да се осећао фантастично када га је црно-бела публика испратила овацијама.

"Навијачи овде су сјајни, стално нас подржавају и захвални смо им и надам се да ћемо им дати оно што желе, терају нас да пружамо свој максимум и да 90 минута не одустајемо. Сјано је када добијаш овакве овације, али морам да држим главу изнад воде и наравно осећам велико самопоуздање и веома сам срећан са навијачима Партизана", наставио је Садик.

Додао је Садик да се одлично разуме са свим играчима Партизана и напоменуо да ће Асано и Сума бити веома важни чланови тима.

"Асано је веома важан играч за Партизан и то је играч какав ти увек треба, веома је брз, а и Сума је сјајан играч који је такође веома важан за нас, са њим се одлично разумем баш као и са остатком екипе и добро је што имамо јак колектив, то је наша велика предност",завршио је Умар Садик.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар