Sadik: Navijači su sjajni, zbog njih smo ovako dobri!

Strelac prvog gola Partizana u pobedi nad Malatijom od 3:1 Umar Sadik izjavio je kako ima dobru konekciju sa svim igračima Partizana i pohvalio navijače.

Fudbal 09.08.2019 | 10:32
Sadik: Navijači su sjajni, zbog njih smo ovako dobri!
Fudbaleri Partizana pobedili su Malatiju u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a napadač Partizana Umar Sadik smatra da ne sme biti opuštanja uprkos lepoj prednosti.

"Srećan sam najviše jer smo ostvarili dobar rezultat u prvoj utakmici i na gostovanju moramo da vodimo računa jer nam se desilo da imamo prednost od 2:0 i da primimo gol i da igramo iz početka. Postigli smo i treći gol, srećom, pa smo ponovo imali lepu prednost", rekao je Sadik.

Umar je prokomentarisao navijače Partizana i dodao da se osećao fantastično kada ga je crno-bela publika ispratila ovacijama.

"Navijači ovde su sjajni, stalno nas podržavaju i zahvalni smo im i nadam se da ćemo im dati ono što žele, teraju nas da pružamo svoj maksimum i da 90 minuta ne odustajemo. Sjano je kada dobijaš ovakve ovacije, ali moram da držim glavu iznad vode i naravno osećam veliko samopouzdanje i veoma sam srećan sa navijačima Partizana", nastavio je Sadik.

Dodao je Sadik da se odlično razume sa svim igračima Partizana i napomenuo da će Asano i Suma biti veoma važni članovi tima.

"Asano je veoma važan igrač za Partizan i to je igrač kakav ti uvek treba, veoma je brz, a i Suma je sjajan igrač koji je takođe veoma važan za nas, sa njim se odlično razumem baš kao i sa ostatkom ekipe i dobro je što imamo jak kolektiv, to je naša velika prednost",završio je Umar Sadik.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar