У саобраћајној несрећи погинуле 4 младе особе

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Н. М. (27) који се сумњичи да је ноћас изазвао саобраћајну несрећу код Љига, у којој је погинуло четворо младих људи, док је четворо повређено.

Србија 09.08.2019 | 09:41
У саобраћајној несрећи погинуле 4 младе особе
До стравичне саобраћајне несреће која се догодила око сат послије поноћи дошло је када се у “дачију”, која се кретала из правца Боговађе и укључивала на Ибарску магистралу код Жупаније, закуцао “БМW” којим је управљао двадесетседмогодишњи младић. 

У језивом удесу живот су изгубиле четири младе особе, а четири су тешко повријеђене.

“Дачија” којом је управљао таксиста из Лазаревца, кретала се из правца Боговађе и укључивала се на Ибарску магистралу када је у том тренутку на њих налетио “БМW” који је дошао из правца Чачка.

Како причају свједоци језивог удеса, “БМW” се кретао страховитом брзином, закуцао се у “дачију” и, колико је јак ударац био јасно свједочи и чињеница да је аутомобил гурао готово 70 метара! “Дачија” је након тога завршила у ливади.

Како јавља репортер Блица са лица мјеста, аутомобил у коме су се налазиле страдале особе смрскан је до непрепознатљивости.

Чак седам екипа ватрогасаца сјекло је возила како би из њих извадили жртве и повријеђене.

Како се незванично сазнаје, сви погинули су са подручја Лазаревца. 

Један младић С.И. (20) од четворо повријеђених у стравичној саобраћајној несрећи која се рано јутрос догодила код мјеста Жупањац, теже је повријеђен и налази се у болници у Ваљеву.

Полиција је обавила разговор са С.И. који је сједио на задњем сједишту БМW, и он им је том приликом рекао да се ничега не сјећа. Он је задобио теже тјелесне повреде и превезен је у Болницу у Ваљеву.  С.И. је из Лазаревца.

Подсјећамо, припадници МУП у Београду ухапсили су Н. М. (27) због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело тешко дјело против безбједности јавног саобраћаја.

Он се сумњичи да је ноћас, сат послије поноћи, управљајући возилом БМW изазвао саобраћајну несрећу на Ибарској магистрали код мјеста Жупањац.

(Српскаинфо)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

БОБА

09.08.2019 06:43

ИБАРСКА МАГИСТРАЛА ЈЕ ЈЕДНА ОД НАЈОПАСНИЈИХ МАГИСТРАЛА БИЛА ПРИЈЕ РАТА А ДАНАС ДА СЕ И НЕ ГОВОРИ.ТЕРЕТНА ВОЗИЛА СУ ЈАКО ОПАСНА ГДЈЕ ВОЗАЧИ ВОЗЕ ПО 24 САТА.ХРОНИЧНО СУ УМОРНИ ЗАСПУ ЗА ВОЛАНОМ ,ПРЕТРПАНИ РОБОМ И ПОД ВЕЛИКИМ СТРЕСОМ .ЗАТО НАМ СЕ НИШТА НЕ ПИШЕ ДОБРО.У СРБИЈИ СВАКО ЈУТРО ВИЈЕСТИ КАО У ХОРОР ФИЛМОВИМА.МЛАДОСТ НАМ НЕСТАЈЕ,МИЛИЦИЈА НЕМА НЕКАКВА ОВЛАШТЕЊА,ОНИ СУ ПОСМАТРАЧИ А БОГАМИ МНОГО ИХ И НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ ЗАТО ШТО ЈЕ СТВОРЕН АМБИЈЕНТ ДА ГЛЕДА СВАКО СВОГА ПОСЛА.ОВАКВЕ ВИЈЕСТИ НЕ МОГУ НИКОГА ОСТАВИТИ РАВНОДУШНИМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

09.08.2019 14:19

Што не напишеш да је та "младост" у то доба ноћи мртва пијана и дрогирана?! Какве везе имају камиони с овом погибијом?! Шта је сад? Опет крива кривина, па мајмун није могао возити 230, него возио само 200 и онда, јадан, није могао стати?! Ама, забранити законом точење и посједовање алкохола, а који овако направи, дати га породицама страдалих да га живог растргају, па да видим који ће идући да направи нешто слично!

Name

Туга нашег времена

09.08.2019 06:55

Да ли је ово дио ауто-пута, који је прије неки дан одвојен као алтернатива, ради неких реконструкција? Уколико јесте, поразна је чињеница, да се раде поправке у шпицу сезоне годишњих одмора... Такве поправке се раде, логично је, или у прољеће, или на јесен, уколико је заиста, ово та дионица пута??? Толико уништених младих живота, страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрМр

09.08.2019 08:13

Нису толико опасни путеви него возачи. У Немачкој нпр. имате неупоредиво више путева и оваквих и онаквих, много више возила али је присутна свијест да вас за алкохол и брзу вожњу чека жестока казна коју не може средити ни тата, ни кум, ни тетак..... Саобраћајна дисциплина и култура су годинама уништавани а сада треба проћи времена да се устали страх од жестоке санкције коју не може нико средити. Ако икада дођемо на тај ново.

Name

Даница

09.08.2019 07:06

Незанам дали ријец" страсно" има висе било каквог знацење ста нам се десава на путевима!Возила сам јуце Ибарском магистралом,И молила само бога да презивим тај пут.У јеку највеце фреквенције саобрацаја,на путу се врсе санације,са пар радника које мозете видјети да несто раде,семафоре на путу нисам могла ни пребројати,непрегледне колоне,возаци неревозни,претицања равна самоубиству И убиству....Уз то камиони који возе терет који није обезбједјен,прсти сљунак по аутима,земља са камиона(пада на пар аута испред мене).Возила полиције у хладу,посматрају како пролази камион,који је иза себе наредао бар 30так возила...и онда креце лудило претицања!!.Цесто се питам у задње вријеме ста се ово десава!Изгидосмо на путевима,овакво стање за било коју земљу би било ванредно стање,а код нас изгледа само вијест у новинама!! Силни струцњаци дају струцна мисљења,политицари кало треба покренути "механизам" али нико се озбиљно И конкретно не бави овим "ратистем" на путевима.....Ја сам јуце призивјела ,али назалост ови млади људи нису!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

09.08.2019 09:02

Анархија свуда око нас, добро смо и живи.

Name

деxи

09.08.2019 08:02

Ово стварно више није нормално, млади толико лудују с тим аутима да је то страшно, алкохол се точи и пије у неограниченим количинама, возе ауте сви, и ко зна да вози и ко не зна, Полиција сувише блага према прекршиоцима, и шта да човјек онда каже

ОДГОВОРИТЕ
Name

Франкфурт

09.08.2019 12:55

За овако велики број погинулих, министар за саобраћај, треба да се повуче,јер полиција не ради свој посао,и остали који се баве безбедности, саобраћаја,несто не стима,јер у мјесец дана близу 20 мртвих

Name

на

09.08.2019 14:08

дозивотну робију овог мајмуна...од раније познат полицији, возио 170км/х...у рудник с њим да не види сунца никад...убио 4 људи...бахати идиот...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Руза

09.08.2019 18:28

Страсно сваким даном гину дјеца несто би се требало промијенити