U saobraćajnoj nesreći poginule 4 mlade osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. M. (27) koji se sumnjiči da je noćas izazvao saobraćajnu nesreću kod Ljiga, u kojoj je poginulo četvoro mladih ljudi, dok je četvoro povređeno.

Srbija 09.08.2019 | 09:41
U saobraćajnoj nesreći poginule 4 mlade osobe
Do stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat poslije ponoći došlo je kada se u “dačiju”, koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županije, zakucao “BMW” kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji mladić. 

U jezivom udesu život su izgubile četiri mlade osobe, a četiri su teško povrijeđene.

“Dačija” kojom je upravljao taksista iz Lazarevca, kretala se iz pravca Bogovađe i uključivala se na Ibarsku magistralu kada je u tom trenutku na njih naletio “BMW” koji je došao iz pravca Čačka.

Kako pričaju svjedoci jezivog udesa, “BMW” se kretao strahovitom brzinom, zakucao se u “dačiju” i, koliko je jak udarac bio jasno svjedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara! “Dačija” je nakon toga završila u livadi.

Kako javlja reporter Blica sa lica mjesta, automobil u kome su se nalazile stradale osobe smrskan je do neprepoznatljivosti.

Čak sedam ekipa vatrogasaca sjeklo je vozila kako bi iz njih izvadili žrtve i povrijeđene.

Kako se nezvanično saznaje, svi poginuli su sa područja Lazarevca. 

Jedan mladić S.I. (20) od četvoro povrijeđenih u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila kod mjesta Županjac, teže je povrijeđen i nalazi se u bolnici u Valjevu.

Policija je obavila razgovor sa S.I. koji je sjedio na zadnjem sjedištu BMW, i on im je tom prilikom rekao da se ničega ne sjeća. On je zadobio teže tjelesne povrede i prevezen je u Bolnicu u Valjevu.  S.I. je iz Lazarevca.

Podsjećamo, pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su N. M. (27) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je noćas, sat poslije ponoći, upravljajući vozilom BMW izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali kod mjesta Županjac.

(Srpskainfo)

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

BOBA

09.08.2019 06:43

IBARSKA MAGISTRALA JE JEDNA OD NAJOPASNIJIH MAGISTRALA BILA PRIJE RATA A DANAS DA SE I NE GOVORI.TERETNA VOZILA SU JAKO OPASNA GDJE VOZAČI VOZE PO 24 SATA.HRONIČNO SU UMORNI ZASPU ZA VOLANOM ,PRETRPANI ROBOM I POD VELIKIM STRESOM .ZATO NAM SE NIŠTA NE PIŠE DOBRO.U SRBIJI SVAKO JUTRO VIJESTI KAO U HOROR FILMOVIMA.MLADOST NAM NESTAJE,MILICIJA NEMA NEKAKVA OVLAŠTENJA,ONI SU POSMATRAČI A BOGAMI MNOGO IH I NE INTERESUJE ZATO ŠTO JE STVOREN AMBIJENT DA GLEDA SVAKO SVOGA POSLA.OVAKVE VIJESTI NE MOGU NIKOGA OSTAVITI RAVNODUŠNIM.

ODGOVORITE
Name

Re:

09.08.2019 14:19

Што не напишеш да је та "младост" у то доба ноћи мртва пијана и дрогирана?! Какве везе имају камиони с овом погибијом?! Шта је сад? Опет крива кривина, па мајмун није могао возити 230, него возио само 200 и онда, јадан, није могао стати?! Ама, забранити законом точење и посједовање алкохола, а који овако направи, дати га породицама страдалих да га живог растргају, па да видим који ће идући да направи нешто слично!

Name

Tuga našeg vremena

09.08.2019 06:55

Da li je ovo dio auto-puta, koji je prije neki dan odvojen kao alternativa, radi nekih rekonstrukcija? Ukoliko jeste, porazna je činjenica, da se rade popravke u špicu sezone godišnjih odmora... Takve popravke se rade, logično je, ili u proljeće, ili na jesen, ukoliko je zaista, ovo ta dionica puta??? Toliko uništenih mladih života, strašno.

ODGOVORITE
Name

DrMr

09.08.2019 08:13

Nisu toliko opasni putevi nego vozači. U Nemačkoj npr. imate neuporedivo više puteva i ovakvih i onakvih, mnogo više vozila ali je prisutna svijest da vas za alkohol i brzu vožnju čeka žestoka kazna koju ne može srediti ni tata, ni kum, ni tetak..... Saobraćajna disciplina i kultura su godinama uništavani a sada treba proći vremena da se ustali strah od žestoke sankcije koju ne može niko srediti. Ako ikada dođemo na taj novo.

Name

Danica

09.08.2019 07:06

Nezanam dali rijec" strasno" ima vise bilo kakvog znacenje sta nam se desava na putevima!Vozila sam juce Ibarskom magistralom,I molila samo boga da prezivim taj put.U jeku najvece frekvencije saobracaja,na putu se vrse sanacije,sa par radnika koje mozete vidjeti da nesto rade,semafore na putu nisam mogla ni prebrojati,nepregledne kolone,vozaci nerevozni,preticanja ravna samoubistvu I ubistvu....Uz to kamioni koji voze teret koji nije obezbjedjen,prsti sljunak po autima,zemlja sa kamiona(pada na par auta ispred mene).Vozila policije u hladu,posmatraju kako prolazi kamion,koji je iza sebe naredao bar 30tak vozila...i onda krece ludilo preticanja!!.Cesto se pitam u zadnje vrijeme sta se ovo desava!Izgidosmo na putevima,ovakvo stanje za bilo koju zemlju bi bilo vanredno stanje,a kod nas izgleda samo vijest u novinama!! Silni strucnjaci daju strucna misljenja,politicari kalo treba pokrenuti "mehanizam" ali niko se ozbiljno I konkretno ne bavi ovim "ratistem" na putevima.....Ja sam juce prizivjela ,ali nazalost ovi mladi ljudi nisu!!!

ODGOVORITE
Name

Re:

09.08.2019 09:02

Anarhija svuda oko nas, dobro smo i živi.

Name

dexi

09.08.2019 08:02

Ovo stvarno više nije normalno, mladi toliko luduju s tim autima da je to strašno, alkohol se toči i pije u neograničenim količinama, voze aute svi, i ko zna da vozi i ko ne zna, Policija suviše blaga prema prekršiocima, i šta da čovjek onda kaže

ODGOVORITE
Name

Frankfurt

09.08.2019 12:55

Za ovako veliki broj poginulih, ministar za saobraćaj, treba da se povuče,jer policija ne radi svoj posao,i ostali koji se bave bezbednosti, saobraćaja,nesto ne stima,jer u mjesec dana blizu 20 mrtvih

Name

na

09.08.2019 14:08

dozivotnu robiju ovog majmuna...od ranije poznat policiji, vozio 170km/h...u rudnik s njim da ne vidi sunca nikad...ubio 4 ljudi...bahati idiot...

ODGOVORITE
Name

Ruza

09.08.2019 18:28

Strasno svakim danom ginu djeca nesto bi se trebalo promijeniti