Саво: Асана је немогуће пратити, имаће проблем с њим!

Тренер црно-белих похвалио своје најзвучније појачање после одличног тимског и индивидуалног наступа против Малатије.

Фудбал 08.08.2019 | 23:40
Саво: Асана је немогуће пратити, имаће проблем с њим!
Било је то вече уживања за навијаче Партизана у Хумској.

Екипа Саве Милошевићасавладала је Малатију резултатом 3:1 и направила велики корак ка пласману у плеј-оф, где се норвешки Молде практично већ пласирао и чека победника српско-турског двомеча.

После утакмице, у разговору за ТВ Арена спорт, шеф струке црно-белих хвалио је цео тим и није могао да замери примљени гол после одличне игре, три гола и бар још толико неискоришћених гол-шанси. 

"Урадили смо све што смо планирали пре утакмице, осим примљеног гола, али немам срца и душе да приговарам момцима. Дали смо три гола, могли смо још три-четири... Морали смо једном и да примимо гол, први ове сезоне, али честитам момцима на феноменалној утакмици. Ово је прво полувреме, чека нас пакао у Турској".

"Важно ми је оно што сам рекао и пре меча - да можемо са њима, да смо бољи од њих, али то мора да се покаже на терену. Идемо корак по корак", додао је Милошевић.

На констатацију новинара да су његови брзи играчи стварали проблем ривалу, шеф струке црно-белих рекао је...

"Евидентно је да ће Малатија морати да нападне у реваншу због резутлата, а причао сам и причам о брзини од када сам дошао у Партизан и нисам причао џабе. Видите кад играте против озбиљних екипа колико је брзина битна. Надам се да сада бар велика већина види зашто сам инсистирао на брзини".

С тим у вези, одлични дебитант Такума Асано био је прави пример за истицање. Јапанац је у првом наступу у дресу Партизана постигао гол и стварао огромне проблеме гостима.

"Управо он је најјаче појачање, ако причамо о брзини. Њега је немогуће пратити из другог плана и то је поготово тешко овој екипи Малатије, која је у задњој линији доста спора, али имаће проблем и много брже екипе јер је то невероватна брзина. Први пут је играо са овом екипом, мора да се ради, могао је да постигне још неколико голова и очекујемо много од њега. Долази из велике екипе и великог клуба, то се од њега очекује", нагласио је задовољни Саво Милошевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар