Savo: Asana je nemoguće pratiti, imaće problem s njim!

Trener crno-belih pohvalio svoje najzvučnije pojačanje posle odličnog timskog i individualnog nastupa protiv Malatije.

Fudbal 08.08.2019 | 23:40
Savo: Asana je nemoguće pratiti, imaće problem s njim!
Bilo je to veče uživanja za navijače Partizana u Humskoj.

Ekipa Save Miloševićasavladala je Malatiju rezultatom 3:1 i napravila veliki korak ka plasmanu u plej-of, gde se norveški Molde praktično već plasirao i čeka pobednika srpsko-turskog dvomeča.

Posle utakmice, u razgovoru za TV Arena sport, šef struke crno-belih hvalio je ceo tim i nije mogao da zameri primljeni gol posle odlične igre, tri gola i bar još toliko neiskorišćenih gol-šansi. 

"Uradili smo sve što smo planirali pre utakmice, osim primljenog gola, ali nemam srca i duše da prigovaram momcima. Dali smo tri gola, mogli smo još tri-četiri... Morali smo jednom i da primimo gol, prvi ove sezone, ali čestitam momcima na fenomenalnoj utakmici. Ovo je prvo poluvreme, čeka nas pakao u Turskoj".

"Važno mi je ono što sam rekao i pre meča - da možemo sa njima, da smo bolji od njih, ali to mora da se pokaže na terenu. Idemo korak po korak", dodao je Milošević.

Na konstataciju novinara da su njegovi brzi igrači stvarali problem rivalu, šef struke crno-belih rekao je...

"Evidentno je da će Malatija morati da napadne u revanšu zbog rezutlata, a pričao sam i pričam o brzini od kada sam došao u Partizan i nisam pričao džabe. Vidite kad igrate protiv ozbiljnih ekipa koliko je brzina bitna. Nadam se da sada bar velika većina vidi zašto sam insistirao na brzini".

S tim u vezi, odlični debitant Takuma Asano bio je pravi primer za isticanje. Japanac je u prvom nastupu u dresu Partizana postigao gol i stvarao ogromne probleme gostima.

"Upravo on je najjače pojačanje, ako pričamo o brzini. Njega je nemoguće pratiti iz drugog plana i to je pogotovo teško ovoj ekipi Malatije, koja je u zadnjoj liniji dosta spora, ali imaće problem i mnogo brže ekipe jer je to neverovatna brzina. Prvi put je igrao sa ovom ekipom, mora da se radi, mogao je da postigne još nekoliko golova i očekujemo mnogo od njega. Dolazi iz velike ekipe i velikog kluba, to se od njega očekuje", naglasio je zadovoljni Savo Milošević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar