Мусемић: Мислим да нисмо заслужили пораз!

Тренер Сарајева Хусреф Мусемић истакао је да није незадовољан игром и залагањем, али јесте резултатом, за који сматра да је нереалан.

Фудбал 09.08.2019 | 09:16
Мусемић: Мислим да нисмо заслужили пораз!
Фудбалери Сарајева су у првом мечу 3. преткола Лиге Европе поражени од бјелоруског шампиона БАТЕ Борисова резултатом 1:2 (0:1), који ће, тако, у реваншу за седам дана на свом терену имати велику предност.

''Мислим да се прекид позитивно одразио на игру Сарајева. Што се тиче нас, мислим да смо одрадили добар посао, постигли смо два гола и задовољан сам резултатом. Резултат је објективан приказ игре на терену'', истакао је на прес-конференцији након утакмице тренер бјелоруског тима Алексеј Бага.

Он се сложио с новинарском оцјеном да је резултат плод већег искуства његовог тима на европској сцени, а позитивно се изразио о атмосфери на Билином пољу. Казао је како је амбијент био прави фудбалски, али је и додао и како ће "на поклон кући понијети двије бакље", које су бачене пред њега.

Тренер Сарајева Хусреф Мусемић истакао је да није незадовољан игром и залагањем, али јесте резултатом, за којег сматра да је нереалан.

"Мислим да нисмо заслужили пораз. Одиграли смо доста добру утакмицу, али када против овако доброг противника не искористите шансе, будете кажњени'', казао је Мусемић, који је додао да су имали довољно шанси те да су заслужили бољи резултат.

То је, казао је Мусемић, још једно искуство за његов тим у европским утакмицама. Покушаће се, додао је, одморити и у реваншу остварити бољи резултат.

''Сматрам да су вечерас измјене унијеле потребну свјежину'', казао је Мусемић, који је додао како два-три играча нису били на нивоу, а што је тешко надокнадити.

Задовољан је игром Хариса Ханџића, који је ускочио умјесто повријеђеног Мерсудина Ахметовића. Нада се да ће Ахметовић бити спреман за реванш.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар