Јелена Томашевић сигурним корацима до Путина

Јелена Томашевић наступиће на спектакуларној свечаној церемонији затварања петих Међународних војних игара "Армија 2019" у Москви пред највишим представницима руског државног врха.

Забава 08.08.2019 | 19:24
Јелена Томашевић сигурним корацима до Путина
"Наступ у парку "Патриот" је велики изазов, посебно из разлога што се очекује спектакуларна церемонија којој ће, осим неколико десетина хиљада људи, присуствовати и комплетан државни врх Русије, а можда и сам председник Путин. Изузетна ми је част што ћу певати на овој престижној церемонији и неизмерно се радујем овом наступу, који ће, сигурна сам, бити један од најлепших у мојој каријери", рекла је Јелена Томашевић.

Подсетимо, Јелена је већ наступала на великим сценама Русије. Пре десет година певала је у Кремљу, са Боаз и Сирушо, песму "Тиме то праy", снимљену након њиховог упознавања на Еуросонгу, а прошле године је имала наступ на Криму, у Севастопољу, на манифестацији "Руска машта", пред сто хиљада људи, на позив Александра Залдостанова, лидера највећег руског мотоциклистичког клуба "Ноћни вукови", иначе, великог пријатеља руског председника Владимира Путина.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар