Дошао сам да вратим Интер на врх!

Коначно је готово: "Интер није за све, зато сам ту"! Неразури су представили свог новог центарфора, "свеже" купљеног од Манчестер јунајтеда.  Ромелу Лукаку потписао петогодишњи уговор са Неразурима!

Фудбал 08.08.2019 | 21:37
Дошао сам да вратим Интер на врх!
Читавог лета је нагађано, али је дефинитивно готово. Ромелу Лукаку (26) дефинитивно је стигао у Интер и обукао црно-плави дрес миланског великана.

"Интер није за све, зато сам ту", рекао је Белгијанац док је правио "селфи", на одушевљење навијача.

Писали смо већ о томе да Интер није скупље платио играча још од 1999. године и Кристијана Вијерија, а то ће дати додатну тежину овом трансферу и још повећати очекивања од Белгијанаца који у Манчестеру ипак није био оно што се од њега очекивало.

Сада је време за његов нови почетак, под Антонијом Контеом.

Трансфер Ромелуа Лукауа у Интер је завршен! Са том чињеницом се похвалио и милански клуб, који је на друштвеним мрежама објавио видео са кратком митвационом поруком белгијског нападача, коју форсира милански клуб "Нот фор еверyоне" или "Није за свакога".

Тако је коначно завршена вишемесечна сага око преласка сјајног голгетера у редове екипе Антонија Контеа.

"Интер је био једни клуб који сам желео, јер Интер није за свакога. Овде сам да вратим Неразуре на врх", поручио је Белгијанац који је потписао уговор до 30. јуна 2024. године.

Фиксни део обештећења за тампнопутог голгетера износиће 65.000.000 евра, али би на рачун Манчестер јунајтеда могло да у зависности од бонуса легне још 10.000.000. Енглезима приде следује и 10 одсто од наредног трансфера 26-годишњег нападача. Сам фудбалер ће добити уговор на пет година са платом од 7.500.000 по сезони.

Лукаку је протекле две године провео у Манчестер јунајтеду, где је на 96 утакмица постигао 42 гола.

Интер је одрадио кључни посао овог лета, али још увек није завршио прелазни рок, као ни потрагу за нападачима. У плану је још увек Един Џеко, који би представљао врхунску алтернативу за Лукакуа, а крајњи циљ би требало да буде Пауло Дибала, као део потенцијалне трампе са Мауром Икардијем.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар