Došao sam da vratim Inter na vrh!

Konačno je gotovo: "Inter nije za sve, zato sam tu"! Nerazuri su predstavili svog novog centarfora, "sveže" kupljenog od Mančester junajteda.  Romelu Lukaku potpisao petogodišnji ugovor sa Nerazurima!

Fudbal 08.08.2019 | 21:37
Došao sam da vratim Inter na vrh!
Čitavog leta je nagađano, ali je definitivno gotovo. Romelu Lukaku (26) definitivno je stigao u Inter i obukao crno-plavi dres milanskog velikana.

"Inter nije za sve, zato sam tu", rekao je Belgijanac dok je pravio "selfi", na oduševljenje navijača.

Pisali smo već o tome da Inter nije skuplje platio igrača još od 1999. godine i Kristijana Vijerija, a to će dati dodatnu težinu ovom transferu i još povećati očekivanja od Belgijanaca koji u Mančesteru ipak nije bio ono što se od njega očekivalo.

Sada je vreme za njegov novi početak, pod Antonijom Konteom.

Transfer Romelua Lukaua u Inter je završen! Sa tom činjenicom se pohvalio i milanski klub, koji je na društvenim mrežama objavio video sa kratkom mitvacionom porukom belgijskog napadača, koju forsira milanski klub "Not for everyone" ili "Nije za svakoga".

Tako je konačno završena višemesečna saga oko prelaska sjajnog golgetera u redove ekipe Antonija Kontea.

"Inter je bio jedni klub koji sam želeo, jer Inter nije za svakoga. Ovde sam da vratim Nerazure na vrh", poručio je Belgijanac koji je potpisao ugovor do 30. juna 2024. godine.

Fiksni deo obeštećenja za tampnoputog golgetera iznosiće 65.000.000 evra, ali bi na račun Mančester junajteda moglo da u zavisnosti od bonusa legne još 10.000.000. Englezima pride sleduje i 10 odsto od narednog transfera 26-godišnjeg napadača. Sam fudbaler će dobiti ugovor na pet godina sa platom od 7.500.000 po sezoni.

Lukaku je protekle dve godine proveo u Mančester junajtedu, gde je na 96 utakmica postigao 42 gola.

Inter je odradio ključni posao ovog leta, ali još uvek nije završio prelazni rok, kao ni potragu za napadačima. U planu je još uvek Edin Džeko, koji bi predstavljao vrhunsku alternativu za Lukakua, a krajnji cilj bi trebalo da bude Paulo Dibala, kao deo potencijalne trampe sa Maurom Ikardijem.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar