Милојевићев одговор Хрвату - цитат Буковског!

"Свако има право да каже оно што мисли", поручио је Звездин тренер на изјаву играча Копенхагена.  Звезда чека Младост: Време је да Томане заигра! Португалац спреман да дебитује за црвено-беле.

Фудбал 08.08.2019 | 19:05
Милојевићев одговор Хрвату - цитат Буковског!
Вратио се Копенхаген непоражен из Београда и у много бољем положају од Црвене звезде чека реванш 3. кола квалификација за Лигу шампиона.

Реми 1:1 даје наду Данцима у пролаз, а Хрват Карло Бартолец прилично самоуверено изјавио је да његов тим идућег уторка на свом терену не би требало да има већих проблема.

Одговор фудбалеру Копенхагена, који је у Београду одиграо последњих неколико минута утакмице, стигао је од Звездиног тренера Владана Милојевића.

"Ако он то тако мисли, немам ја ту шта да додам. Свако има право да каже оно што мисли. Како је рекао Чарлс Буковски: 'Што ти кажеш, а ја ти не одговарам, не значи да си у праву", поручио је Милојевић на конференцији за медије пред утакмицу Суперлиге против Младости (петак, 20 часова).

Звезда чека Младост: Време је да Томане заигра! Португалац спреман да дебитује за црвено-беле.

Неће им бити лако, али фудбалери Црвене звезде морају да потисну мисли о Копенхагену и после емотивног пражњења због несрећног ремија у уторак (1:1) усредсреде се на обавезе у домаћем првенству.
 
У петак од 20 часова на стадиону Рајко Митић гостује Младост.
 
"Младост је одлична екипа, која је то показала и прошле године. Последњих година су у врху српског фудбала. Без обзира што господин Миловановић неће водоти екипу, његов заменик Станић ће спровести њихове идеје. Честитам Нешку на избору за селектора младе репрезентације", похвалио је Владан Милојевић госте из Лучана у уводу своје конференције за медије.
 
"Променили су доста играча, али увек играју агресивно и добро на 'Маракани'. Морамо да будемо концентрисани, неће нам бити лако посебно што ова утакмица 'пада' између две са Копенхагеном", додао је Звездин тренер.
 
Осврнуо се Милојевић и на прву утакмицу 3. кола квалификација за Лигу шампиона.
 
"Увек је другачије после преспаване ноћи... Поносан сам на своје играче због приказане воље и залагања на терену.Приоритет нам је титула у домаћем првенству, а после ове утакмице против Младости ћемо се концентрисати опет на Копенхаген. Они су остварили оно по шта су дошли, али чека нас и то друго полувреме у Данској".
 
Милојевић је додао да га радују изјаве његових играча и позитиван став који су задржали упркос бројним спорним судијским одлукама и ремију.
 
"Морамо да имамо позитиван дух и драго ми је што моји играчи тако размишљају. Тако треба да размишљају увек, не само кад је спорт у питању".
 
За крај, најавио је да би у петак прве минуте у Звездином дресу могао да упише португалски нападач Томане, који је летос стигао из Тонделе, али је имао повреду ложе.
 
"Томане диже обртаје, изгледа много боље што је био и ако буде све ок, сигурно ће добити минутажу да дебитује".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар