Milojevićev odgovor Hrvatu - citat Bukovskog!

"Svako ima pravo da kaže ono što misli", poručio je Zvezdin trener na izjavu igrača Kopenhagena.  Zvezda čeka Mladost: Vreme je da Tomane zaigra! Portugalac spreman da debituje za crveno-bele.

Fudbal 08.08.2019 | 19:05
Milojevićev odgovor Hrvatu - citat Bukovskog!
Vratio se Kopenhagen neporažen iz Beograda i u mnogo boljem položaju od Crvene zvezde čeka revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Remi 1:1 daje nadu Dancima u prolaz, a Hrvat Karlo Bartolec prilično samouvereno izjavio je da njegov tim idućeg utorka na svom terenu ne bi trebalo da ima većih problema.

Odgovor fudbaleru Kopenhagena, koji je u Beogradu odigrao poslednjih nekoliko minuta utakmice, stigao je od Zvezdinog trenera Vladana Milojevića.

"Ako on to tako misli, nemam ja tu šta da dodam. Svako ima pravo da kaže ono što misli. Kako je rekao Čarls Bukovski: 'Što ti kažeš, a ja ti ne odgovaram, ne znači da si u pravu", poručio je Milojević na konferenciji za medije pred utakmicu Superlige protiv Mladosti (petak, 20 časova).

Zvezda čeka Mladost: Vreme je da Tomane zaigra! Portugalac spreman da debituje za crveno-bele.

Neće im biti lako, ali fudbaleri Crvene zvezde moraju da potisnu misli o Kopenhagenu i posle emotivnog pražnjenja zbog nesrećnog remija u utorak (1:1) usredsrede se na obaveze u domaćem prvenstvu.
 
U petak od 20 časova na stadionu Rajko Mitić gostuje Mladost.
 
"Mladost je odlična ekipa, koja je to pokazala i prošle godine. Poslednjih godina su u vrhu srpskog fudbala. Bez obzira što gospodin Milovanović neće vodoti ekipu, njegov zamenik Stanić će sprovesti njihove ideje. Čestitam Nešku na izboru za selektora mlade reprezentacije", pohvalio je Vladan Milojević goste iz Lučana u uvodu svoje konferencije za medije.
 
"Promenili su dosta igrača, ali uvek igraju agresivno i dobro na 'Marakani'. Moramo da budemo koncentrisani, neće nam biti lako posebno što ova utakmica 'pada' između dve sa Kopenhagenom", dodao je Zvezdin trener.
 
Osvrnuo se Milojević i na prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
 
"Uvek je drugačije posle prespavane noći... Ponosan sam na svoje igrače zbog prikazane volje i zalaganja na terenu.Prioritet nam je titula u domaćem prvenstvu, a posle ove utakmice protiv Mladosti ćemo se koncentrisati opet na Kopenhagen. Oni su ostvarili ono po šta su došli, ali čeka nas i to drugo poluvreme u Danskoj".
 
Milojević je dodao da ga raduju izjave njegovih igrača i pozitivan stav koji su zadržali uprkos brojnim spornim sudijskim odlukama i remiju.
 
"Moramo da imamo pozitivan duh i drago mi je što moji igrači tako razmišljaju. Tako treba da razmišljaju uvek, ne samo kad je sport u pitanju".
 
Za kraj, najavio je da bi u petak prve minute u Zvezdinom dresu mogao da upiše portugalski napadač Tomane, koji je letos stigao iz Tondele, ali je imao povredu lože.
 
"Tomane diže obrtaje, izgleda mnogo bolje što je bio i ako bude sve ok, sigurno će dobiti minutažu da debituje".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar