Прелазни рок: Најлуђе је на Вајт Харт Лејну!

Стижу Сесењон и Ло Селсо, гори веза са Дибалом, ништа од Кутиња! Какав прелазни рок за Певце!

Фудбал 08.08.2019 | 15:55
Прелазни рок: Најлуђе је на Вајт Харт Лејну!
Годину и по дана су тиховали, онда овог лета купили Тангија Ндомбелеа тек да навијачи не забораве како то изгледа кад кафанске ноћи проводиш у беседама о новом појачању. Али тек последњег дана прелазног рока на Вајт Харт Лејну би могло да зазвечи, јер Тотенхем чека не једно, не ни два, него чак три велика појачања!

Прво је извесно, Ђовани Ло Селсо стиже из Бетиса, треба само да договори личне услове, не очекује се да ту буде проблема. Он ће, вероватно само због финансијског фер плеја, стићи на једногодишњу позајмицу са обавезним откупом за 60.000.000 евра. Тачно толики је и фиксни део обештећења за Ндомбелеа.

У Лондону данас чекају и Рајана Сесењона, Фуламовог левог спољњег, кога Певце јуре већ годинама. И сад су га коначно упецали. Платиће 25.000.000 фунти (нешто преко 27.000.000 евра), а у зависности од бонуса обештећење би могло да нарасте и за додатних 5.000.000.

Међутим, трешњицу на торти требало би да представља Пауло Дибала, иако се очекивало да ће Тотенхем од Јувентусовог Аргентинца дићи руке након што је договорио Ло Селса. Сви енглески медији ипак јављају да су преговори од јутрос у јеку. Има већ Тотенхем договор са Јувентусом (75.000.000 евра), али је проблем са Дибалиним окружењем.

Сама плата аргентинског аса отерала је и Манчестер јунајтед, а велики проблем су и маркетиншка права Дибале, па и 15.000.000 евра за менаџера. Помињало се иначе да је Дибали нуђена плата од 10.000.000 евра, али да је он тражио више. Толико да би сменио Харија Кејна на челу листе најплаћенијих играча на новом Вајт Харту Лејну. Питање је да ли би се пословично шкртим Певцима исплатило да због Дибале униште годинама неговану хијерарију у клубу.

Иначе, енглески медији јављају и да је Тотенхем дефинитивно одустао од идеје да из Барселоне на позајмицу доведе Филипеа Кутиња, док су због тврдоглавости Спортинга пропали и преговори са Бруном Фернандешом.

Мада, ових дана се на Вајт Харт Лејну ситуација мења из минута у минут.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар