Prelazni rok: Najluđe je na Vajt Hart Lejnu!

Stižu Sesenjon i Lo Selso, gori veza sa Dibalom, ništa od Kutinja! Kakav prelazni rok za Pevce!

Fudbal 08.08.2019 | 15:55
Prelazni rok: Najluđe je na Vajt Hart Lejnu!
Godinu i po dana su tihovali, onda ovog leta kupili Tangija Ndombelea tek da navijači ne zaborave kako to izgleda kad kafanske noći provodiš u besedama o novom pojačanju. Ali tek poslednjeg dana prelaznog roka na Vajt Hart Lejnu bi moglo da zazveči, jer Totenhem čeka ne jedno, ne ni dva, nego čak tri velika pojačanja!

Prvo je izvesno, Đovani Lo Selso stiže iz Betisa, treba samo da dogovori lične uslove, ne očekuje se da tu bude problema. On će, verovatno samo zbog finansijskog fer pleja, stići na jednogodišnju pozajmicu sa obaveznim otkupom za 60.000.000 evra. Tačno toliki je i fiksni deo obeštećenja za Ndombelea.

U Londonu danas čekaju i Rajana Sesenjona, Fulamovog levog spoljnjeg, koga Pevce jure već godinama. I sad su ga konačno upecali. Platiće 25.000.000 funti (nešto preko 27.000.000 evra), a u zavisnosti od bonusa obeštećenje bi moglo da naraste i za dodatnih 5.000.000.

Međutim, trešnjicu na torti trebalo bi da predstavlja Paulo Dibala, iako se očekivalo da će Totenhem od Juventusovog Argentinca dići ruke nakon što je dogovorio Lo Selsa. Svi engleski mediji ipak javljaju da su pregovori od jutros u jeku. Ima već Totenhem dogovor sa Juventusom (75.000.000 evra), ali je problem sa Dibalinim okruženjem.

Sama plata argentinskog asa oterala je i Mančester junajted, a veliki problem su i marketinška prava Dibale, pa i 15.000.000 evra za menadžera. Pominjalo se inače da je Dibali nuđena plata od 10.000.000 evra, ali da je on tražio više. Toliko da bi smenio Harija Kejna na čelu liste najplaćenijih igrača na novom Vajt Hartu Lejnu. Pitanje je da li bi se poslovično škrtim Pevcima isplatilo da zbog Dibale unište godinama negovanu hijerariju u klubu.

Inače, engleski mediji javljaju i da je Totenhem definitivno odustao od ideje da iz Barselone na pozajmicu dovede Filipea Kutinja, dok su zbog tvrdoglavosti Sportinga propali i pregovori sa Brunom Fernandešom.

Mada, ovih dana se na Vajt Hart Lejnu situacija menja iz minuta u minut.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar