Некад Миха, данас Коларов: Ово је баш исто, погледајте!

Када српски бомбардер намести лопту и стопало, голман мало тога може да уради. Погледајте и уживајте у његовом голу! Бомба! Коларов пробушио мрежу Атлетик Билбаоа! Реми Вучице и Баска - 2:2.

Фудбал 08.08.2019 | 09:54
Некад Миха, данас Коларов: Ово је баш исто, погледајте!
Иако је било наговештаја да ће овог лета напустити "Олимпико" и Рому, Александар Коларов (33) ипак је остао у "вучици" и у њеном дресу и даље показује класу.

Капитен репрезентације Србије гостовао је са саиграчима у среду у Шпанији и у утакмици против Атлетик Билбаоа постигао спектакуларан гол.

Одавно је познато да је он мајстор за слободњаке, као и да таквог виртуоза при прекидима нисмо имали још од Синише Михајловића.

Ипак, увек су поређења незахвална, али овај пут је стварно неизбежно рећи да је ово било баш у Синишином стилу.

Погледајте!



Голчина! Како другачије описати мајсторију Александра Коларова, који је у пријатељском мечу са Атлетик Билбаоом погодио противничку мрежу из слободног ударца са 30 метара удаљености. На крају, у окршају два по квалитету приближна тима, није било победника - 2:2 (0:1).

Вучица је на крају морала да се спасава живу главу и дође до изједначења у 92. минуту, када је Пелегрини био прецизан са беле тачке.

Билбао је водио голом Муниаина од 27. минута, Коларов је изједначио у 59. минуту, док је Раул Гарсија из једанаестерца у 78. вратио вођство екипи Гаиске Гаритана. Занимљиво, Вучица се изборила за једанаестерац у последним тренуцима утакмице, управо након одличног продора Коларова, који јасно показује да му је форма у озбиљном успону пред сам почетак сезоне.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар