Nekad Miha, danas Kolarov: Ovo je baš isto, pogledajte!

Kada srpski bombarder namesti loptu i stopalo, golman malo toga može da uradi. Pogledajte i uživajte u njegovom golu! Bomba! Kolarov probušio mrežu Atletik Bilbaoa! Remi Vučice i Baska - 2:2.

Fudbal 08.08.2019 | 09:54
Nekad Miha, danas Kolarov: Ovo je baš isto, pogledajte!
Iako je bilo nagoveštaja da će ovog leta napustiti "Olimpiko" i Romu, Aleksandar Kolarov (33) ipak je ostao u "vučici" i u njenom dresu i dalje pokazuje klasu.

Kapiten reprezentacije Srbije gostovao je sa saigračima u sredu u Španiji i u utakmici protiv Atletik Bilbaoa postigao spektakularan gol.

Odavno je poznato da je on majstor za slobodnjake, kao i da takvog virtuoza pri prekidima nismo imali još od Siniše Mihajlovića.

Ipak, uvek su poređenja nezahvalna, ali ovaj put je stvarno neizbežno reći da je ovo bilo baš u Sinišinom stilu.

Pogledajte!



Golčina! Kako drugačije opisati majstoriju Aleksandra Kolarova, koji je u prijateljskom meču sa Atletik Bilbaoom pogodio protivničku mrežu iz slobodnog udarca sa 30 metara udaljenosti. Na kraju, u okršaju dva po kvalitetu približna tima, nije bilo pobednika - 2:2 (0:1).

Vučica je na kraju morala da se spasava živu glavu i dođe do izjednačenja u 92. minutu, kada je Pelegrini bio precizan sa bele tačke.

Bilbao je vodio golom Muniaina od 27. minuta, Kolarov je izjednačio u 59. minutu, dok je Raul Garsija iz jedanaesterca u 78. vratio vođstvo ekipi Gaiske Garitana. Zanimljivo, Vučica se izborila za jedanaesterac u poslednim trenucima utakmice, upravo nakon odličnog prodora Kolarova, koji jasno pokazuje da mu je forma u ozbiljnom usponu pred sam početak sezone.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar