"Бомба" из Каталоније: Нејмар у Реал Мадриду!

Наравно да ће навијачи Реала бити сумњичави, јер ова вест долази из листа који је отворено наклоњен Барселони.

Фудбал 07.08.2019 | 23:50
"Бомба" из Каталоније: Нејмар у Реал Мадриду!
ОК, ово добро знамо сви - "Марка" и "Ас" су уз Реал Мадрид, а "Ел Мундо Депортиво" и "Спорт" уз Барселону.

Утолико, "бомба" коју је објавио каталонски "Спорт" у најмању руку учиниће да Мадриђани буду скептични.

Вест гласи овако: Реал Мадрид и Пари сен Жермен договорили су се око трансфера Нејмара вредног 120 милиона евра, с тим да ће у супротном смеру отићи најбољи фудбалер света за 2018. годину, Лука Модрић.

Мадридски новинари који су пратили екипу Зидедина Зидана у Салцбургу вечерас, где је и Лука Јовић имао запажену улогу, већ су на друштвеним мрежама писали о томе да Модрић није био у постави због повреде, а не због "бомбастичних" вести из Барселоне.

Још нешто могло би да буде спорно, а то је обештећење за бразилског фудбалера, који је пре две године уплатио суму од 222 милиона Барси како би откупио свој уговор и прешао у Париз.

Много тога променило се у светском фудбалу од тада, Нејмар је наставио са недоличним понашањем и безобразлуцима овог лета, чиме је обезбедио себи улогу благо непожељног играча у тиму Томаса Тухела, па није за очекивати да богати председник "светаца" Насер Ел-Келаифи затражи исто колико је и платио за "десетку", но…

Уколико би Реал заиста платио темпераментну звезду 120 милиона и притом укључио у договор 33-годишњег играча који годину дана покушава да оде из Мадрида - онда би то вероватно био посао године, можда и деценије за Флорентина Переза.

Зашто?

Па Барселона је платила 125 милиона евра за Османа Дембелеа, а 145 милиона евра за Фелипеа Кутиња, а да ниједан од њих није успео да се избори за место стартера на "позицији Нејмара".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар