"Bomba" iz Katalonije: Nejmar u Real Madridu!

Naravno da će navijači Reala biti sumnjičavi, jer ova vest dolazi iz lista koji je otvoreno naklonjen Barseloni.

Fudbal 07.08.2019 | 23:50
"Bomba" iz Katalonije: Nejmar u Real Madridu!
OK, ovo dobro znamo svi - "Marka" i "As" su uz Real Madrid, a "El Mundo Deportivo" i "Sport" uz Barselonu.

Utoliko, "bomba" koju je objavio katalonski "Sport" u najmanju ruku učiniće da Madriđani budu skeptični.

Vest glasi ovako: Real Madrid i Pari sen Žermen dogovorili su se oko transfera Nejmara vrednog 120 miliona evra, s tim da će u suprotnom smeru otići najbolji fudbaler sveta za 2018. godinu, Luka Modrić.

Madridski novinari koji su pratili ekipu Zidedina Zidana u Salcburgu večeras, gde je i Luka Jović imao zapaženu ulogu, već su na društvenim mrežama pisali o tome da Modrić nije bio u postavi zbog povrede, a ne zbog "bombastičnih" vesti iz Barselone.

Još nešto moglo bi da bude sporno, a to je obeštećenje za brazilskog fudbalera, koji je pre dve godine uplatio sumu od 222 miliona Barsi kako bi otkupio svoj ugovor i prešao u Pariz.

Mnogo toga promenilo se u svetskom fudbalu od tada, Nejmar je nastavio sa nedoličnim ponašanjem i bezobrazlucima ovog leta, čime je obezbedio sebi ulogu blago nepoželjnog igrača u timu Tomasa Tuhela, pa nije za očekivati da bogati predsednik "svetaca" Naser El-Kelaifi zatraži isto koliko je i platio za "desetku", no…

Ukoliko bi Real zaista platio temperamentnu zvezdu 120 miliona i pritom uključio u dogovor 33-godišnjeg igrača koji godinu dana pokušava da ode iz Madrida - onda bi to verovatno bio posao godine, možda i decenije za Florentina Pereza.

Zašto?

Pa Barselona je platila 125 miliona evra za Osmana Dembelea, a 145 miliona evra za Felipea Kutinja, a da nijedan od njih nije uspeo da se izbori za mesto startera na "poziciji Nejmara".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar