Готово! Тотенхем оборио рекорд и за Ло Селса!

Аргентинац из Бетиса стиже у Лондон на потписивање уговора!

Фудбал 08.08.2019 | 11:48
Готово! Тотенхем оборио рекорд и за Ло Селса!
Тотенхем и Бетис су се договорили око трансфера Аргентинца Ђованија Ло Селса у Лондон за рекордних 60.000.000 евра. И ту није крај, очекује се да уз Аргентинца сутра стигне и талентовани Рајан Сесењон из Фулама, па ће Певци заокружити заиста одличан прелазни рок у којем су се поприлично појачали.

Након јако напетог претпоследњег дана прелазног рока, на Вајт Харт Лејну могу да буду задовољни. После неуспешних преговора око довођења Кутиња и Дибале (обојица тражили огромне зараде), Маурисио Покетино и сарадници су одлучили да обнове контакте са Бетисом и после неколико сати - бам, све је готово. Остаје још да Аргентинац уговори личне услове, али то неће бити проблем пошто је Ло Селсо вечерас допутовао у Лондон и није играо за Зелене против Лас Палмаса.

Обештећење које су Певци платили за Ло Селса једнако је оном иницијалном које су платили и за Француза Тангија Ндомбелеа из Лиона, а довођење Аргентинца уследило је на изричити захтев Покетина који жели да надогради екипу која се претходне сезоне домогла пласмана у финале Лиге шампиона.

Долазак Аргентинца могао би да убрза и одлазак Кристијана Ериксена из клуба, а након што је Манчестер Јунајтед одустао од Данца појавило се интересовање Атлетика и Чола Симеонеа, који би га волео у тиму у случају да пропадне план са довођејем Хамеса Родригеза из Наполија.

После Ло Селса, Тотенхем ће довести и Рајана Сесењона око чијег се доласка из Фулама преговара током целог лета. Занимљиво, лондонски тим у преговорима инсистира на обештећењу од 34.000.000 евра, иако крилном нападачу уговор истиче следећег лета и може да оде за џабе.

Та сума не би смела да буде проблем за Певце који су прошле сезоне напунили буџет добрим резултатима у Лиги шампиона.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар