Gotovo! Totenhem oborio rekord i za Lo Selsa!

Argentinac iz Betisa stiže u London na potpisivanje ugovora!

Fudbal 08.08.2019 | 11:48
Gotovo! Totenhem oborio rekord i za Lo Selsa!
Totenhem i Betis su se dogovorili oko transfera Argentinca Đovanija Lo Selsa u London za rekordnih 60.000.000 evra. I tu nije kraj, očekuje se da uz Argentinca sutra stigne i talentovani Rajan Sesenjon iz Fulama, pa će Pevci zaokružiti zaista odličan prelazni rok u kojem su se poprilično pojačali.

Nakon jako napetog pretposlednjeg dana prelaznog roka, na Vajt Hart Lejnu mogu da budu zadovoljni. Posle neuspešnih pregovora oko dovođenja Kutinja i Dibale (obojica tražili ogromne zarade), Maurisio Poketino i saradnici su odlučili da obnove kontakte sa Betisom i posle nekoliko sati - bam, sve je gotovo. Ostaje još da Argentinac ugovori lične uslove, ali to neće biti problem pošto je Lo Selso večeras doputovao u London i nije igrao za Zelene protiv Las Palmasa.

Obeštećenje koje su Pevci platili za Lo Selsa jednako je onom inicijalnom koje su platili i za Francuza Tangija Ndombelea iz Liona, a dovođenje Argentinca usledilo je na izričiti zahtev Poketina koji želi da nadogradi ekipu koja se prethodne sezone domogla plasmana u finale Lige šampiona.

Dolazak Argentinca mogao bi da ubrza i odlazak Kristijana Eriksena iz kluba, a nakon što je Mančester Junajted odustao od Danca pojavilo se interesovanje Atletika i Čola Simeonea, koji bi ga voleo u timu u slučaju da propadne plan sa dovođejem Hamesa Rodrigeza iz Napolija.

Posle Lo Selsa, Totenhem će dovesti i Rajana Sesenjona oko čijeg se dolaska iz Fulama pregovara tokom celog leta. Zanimljivo, londonski tim u pregovorima insistira na obeštećenju od 34.000.000 evra, iako krilnom napadaču ugovor ističe sledećeg leta i može da ode za džabe.

Ta suma ne bi smela da bude problem za Pevce koji su prošle sezone napunili budžet dobrim rezultatima u Ligi šampiona.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar