Малатија у Хумској: Бржи смо од Партизана!

Турски представник истрчао синоћ на терен црно-белих, где ће вечерас заиграти важан меч против екипе Саве Милошевића.

Фудбал 08.08.2019 | 10:32
Малатија у Хумској: Бржи смо од Партизана!
Драматичном победом против Олимпије у Љубљани, фудбалери Малатије изборили су пласман у 3. коло квалификација за Лигу Европе и двомеч против Партизана.

Петопласирани тим прошлосезонског првенства Турске допутовао је у Београд и пре среде, која је уобичајена за долетање гостију када су европске утакмице четвртком. Додуше, то је и било очекивано, јер њихово првенство још није почело, па су им викенди лишени такмичарских обавеза.

У среду увече, екипа Малатије истрчала је на терен у Хумској, где ће се дан касније супротставити екипи Саве Милошевића.

"Знамо да је Партизан озбиљна екипа. Мислимо о победи, али и да изгубимо, не би био крај, имамо други меч. Али волео бих да победимо" рекао је новинарима тренер гостију, Серген Јалћин.

"Знамо где смо дошли, сада желимо да остваримо добар резултат и урадићемо све како бисмо могли да се с позитивним резултатом вратимо у Малатију. Против Олимпије нисмо били у потпуности спремни", казао је он.

Турско првенство још није почело, а на констатацију новинара да би недостатак форме могла да буде отежавајућа околност за његов тим, Јалћин је казао да се његова екипа "мало уходала" и да се мањак форме не примећује.

"После прве анализе, видели смо да је Партизан компактна млада и борбена екипа, али мислим да смо ми у нападу бржи, и то ћемо гледати да искористимо", рекао је Јалћин.

Утакмица Партизана и Малатије заказана је за четвртак од 21.00 на стадиону у Хумској.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар