Malatija u Humskoj: Brži smo od Partizana!

Turski predstavnik istrčao sinoć na teren crno-belih, gde će večeras zaigrati važan meč protiv ekipe Save Miloševića.

Fudbal 08.08.2019 | 10:32
Malatija u Humskoj: Brži smo od Partizana!
Dramatičnom pobedom protiv Olimpije u Ljubljani, fudbaleri Malatije izborili su plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i dvomeč protiv Partizana.

Petoplasirani tim prošlosezonskog prvenstva Turske doputovao je u Beograd i pre srede, koja je uobičajena za doletanje gostiju kada su evropske utakmice četvrtkom. Doduše, to je i bilo očekivano, jer njihovo prvenstvo još nije počelo, pa su im vikendi lišeni takmičarskih obaveza.

U sredu uveče, ekipa Malatije istrčala je na teren u Humskoj, gde će se dan kasnije suprotstaviti ekipi Save Miloševića.

"Znamo da je Partizan ozbiljna ekipa. Mislimo o pobedi, ali i da izgubimo, ne bi bio kraj, imamo drugi meč. Ali voleo bih da pobedimo" rekao je novinarima trener gostiju, Sergen Jalćin.

"Znamo gde smo došli, sada želimo da ostvarimo dobar rezultat i uradićemo sve kako bismo mogli da se s pozitivnim rezultatom vratimo u Malatiju. Protiv Olimpije nismo bili u potpunosti spremni", kazao je on.

Tursko prvenstvo još nije počelo, a na konstataciju novinara da bi nedostatak forme mogla da bude otežavajuća okolnost za njegov tim, Jalćin je kazao da se njegova ekipa "malo uhodala" i da se manjak forme ne primećuje.

"Posle prve analize, videli smo da je Partizan kompaktna mlada i borbena ekipa, ali mislim da smo mi u napadu brži, i to ćemo gledati da iskoristimo", rekao je Jalćin.

Utakmica Partizana i Malatije zakazana je za četvrtak od 21.00 na stadionu u Humskoj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar