Дјелује да је готово - Лукаку иде у Интер!

Најбољи новинари са Чизме јављају да је посао завршен и да се чека само папирологија.

Фудбал 08.08.2019 | 08:00
Дјелује да је готово - Лукаку иде у Интер!
Траје сага између Интера и Ромелуа Лукакуа, траје и траје и траје... Међутим, вечерас стижу вести да је све завршено и да ће Лукаку наставити каријеру у саставу Неразура. Ђанлука Ди Марцио јавља из минута у минут каква је ситуација око овог трансфера и каже да је дошло до договора између Интера, Манчестер Јунајтеда око Лукакуа, да постоји вербални договор.

Сада је на реду папирологија. Ако све буде завршено како се очекује, Лукаку ће стићи у Италију у наредних неколико сати како би сутра обавио медицинске прегледе.

Ђанлука Ди Марцио јавља да ће Манчестер Јунајтед добити 65.000.000 евра као фиксни део, али да ће на то бити додати бонуси вредни 12.000.000 евра које је лако остварити па би цео посао могао да буде тежак негде око 77.000.000 евра. На све ово, истиче Ди Марцио, Интер ће Манчестеру обезбедити и проценте од будуће продаје. И Фабрицио Романо је најавио да је посао завршен и да је остала само папирологоја да се одради.

Интер и Манчестер су се приближавали у ставовима сваког минута који је пролазио, а Неразури су чекали позитиван одговор Британаца.

Ово делује да ће бити та велика бомба која се чекала до краја прелазног рока, Интер је обезбедио велико појачање које је јурио месецима. Само преостаје да се одради папирологија и Лукаку ће се наћи у плаво-црном дресу.

Интер је данас појачао понуду за Лукакуа који је кажњен од стране Манчестера јер је пропустио тренинг у уторак без дозволе клуба, а Белгијанац тренира са Андерлехтом последња два дана.

Лукакуов менаџер Федерико Пасторело одлетео је у среду у Лондон како би решио Лукакуову будућност. Јунајтед је по сваку цену желео да врати новац који је дао Евертону пре две године, Интер је покушавао да спусти цену и изгледа да су се нашли на мањој цифри, али и лако достижним бонусима.

Антонио Конте је истакао да је Лукаку Интерова жеља број један и да је то играч за ког у Интеру сматрају да ће много поправити квалитет тима.

Делује да је сада - коначно - готово. Лукаку је никад ближи Интеру.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар