Djeluje da je gotovo - Lukaku ide u Inter!

Najbolji novinari sa Čizme javljaju da je posao završen i da se čeka samo papirologija.

Fudbal 08.08.2019 | 08:00
Djeluje da je gotovo - Lukaku ide u Inter!
Traje saga između Intera i Romelua Lukakua, traje i traje i traje... Međutim, večeras stižu vesti da je sve završeno i da će Lukaku nastaviti karijeru u sastavu Nerazura. Đanluka Di Marcio javlja iz minuta u minut kakva je situacija oko ovog transfera i kaže da je došlo do dogovora između Intera, Mančester Junajteda oko Lukakua, da postoji verbalni dogovor.

Sada je na redu papirologija. Ako sve bude završeno kako se očekuje, Lukaku će stići u Italiju u narednih nekoliko sati kako bi sutra obavio medicinske preglede.

Đanluka Di Marcio javlja da će Mančester Junajted dobiti 65.000.000 evra kao fiksni deo, ali da će na to biti dodati bonusi vredni 12.000.000 evra koje je lako ostvariti pa bi ceo posao mogao da bude težak negde oko 77.000.000 evra. Na sve ovo, ističe Di Marcio, Inter će Mančesteru obezbediti i procente od buduće prodaje. I Fabricio Romano je najavio da je posao završen i da je ostala samo papirologoja da se odradi.

Inter i Mančester su se približavali u stavovima svakog minuta koji je prolazio, a Nerazuri su čekali pozitivan odgovor Britanaca.

Ovo deluje da će biti ta velika bomba koja se čekala do kraja prelaznog roka, Inter je obezbedio veliko pojačanje koje je jurio mesecima. Samo preostaje da se odradi papirologija i Lukaku će se naći u plavo-crnom dresu.

Inter je danas pojačao ponudu za Lukakua koji je kažnjen od strane Mančestera jer je propustio trening u utorak bez dozvole kluba, a Belgijanac trenira sa Anderlehtom poslednja dva dana.

Lukakuov menadžer Federiko Pastorelo odleteo je u sredu u London kako bi rešio Lukakuovu budućnost. Junajted je po svaku cenu želeo da vrati novac koji je dao Evertonu pre dve godine, Inter je pokušavao da spusti cenu i izgleda da su se našli na manjoj cifri, ali i lako dostižnim bonusima.

Antonio Konte je istakao da je Lukaku Interova želja broj jedan i da je to igrač za kog u Interu smatraju da će mnogo popraviti kvalitet tima.

Deluje da je sada - konačno - gotovo. Lukaku je nikad bliži Interu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar